Hunting Simulator
PS4

1 799
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26477
  • Vydejte se na výpravu do divočiny a vyčkejte na svoji kořist. V režimech pro jednoho i více hráčů navštívíte několik loveckých oblastí a vrhnete se na stovky zábavných úkolů. Hra představuje jedny z nejznámějších loveckých regionů, jako třeba hory v Coloradu, dubové lesy ve Francii a sněžné pláně na Aljašce. Každá lovecká oblast je plná spousty různorodých a realisticky vypadajících zvířat, z nichž každé oplývá autentickým chováním.



    VYSTOPUJTE 37 ZVÍŘECÍCH DRUHŮ

    Drobná a nestěhovavá zvěř z plání, vysoká, dravci, vodní ptactvo... každý druh najdete pouze v jeho přirozeném prostředí. Prožijte vzrušení z lovu v režimu kampaně se 111 misemi a různými úkoly. Některé lovecké scénáře vás zavedou k velmi speciálním zvířatům!

    Hunting Simulator (PC)

    PROZKOUMEJTE 12 REGIONŮ
    Každý region je založen na skutečné lovecké oblasti: velká jezera i tajgy v Albertě, kaňony a pusté pláně v Texasu, Colorado a jeho horské oblasti, tundra a lesy na Aljašce, Skotská vysočina a dokonce i Alpy a francouzské dubové lesy.

    Hunting Simulator (PC)

    POŘÁDNĚ SE VYBAVTE
    Vyberte si ze 17 různých střelných zbraní (dlouhé luky, kuše a dokonce i Browningy a pušky Winchester) a z téměř 50 nezbytných doplňků pro moderního lovce, včetně vábniček, návnad a dalších pomůcek.

    Hunting Simulator (PC)

    STAŇTE SE LEPŠÍM LOVCEM
    Naučte se používat lovecké kryty, stopovat a sledovat zvířecí stopy a přizpůsobit se živlům, neboť počasí i denní doba se ve hře dynamicky mění. Každá lovecká zóna představuje jedinečný ekosystém, který musíte odhalit a ovládnout.

    Hunting Simulator (PC)

    LOVTE S KAMARÁDY
    Vydejte se na dobrodružství až se třemi kamarády nebo s hráči z celého světa díky online kooperativnímu režimu pro více hráčů. Spolupracujte a sdílejte různé lovecké role, abyste se úspěšně přiblížili k různým zvířecím druhům v jejich přirozeném prostředí.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly