Immortals Fenyx Rising
PS4

(1x)
399
Nákupem získáte 8 kreditů
  • 399 Kč
  • 299 Kč
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Fantasy, Open-world
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30663
Hra také dostupná pro:  PS5
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 150 Kč

nebo

 200 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Immortals Fenyx Rising je čerstvý pohled na open-world hry od tvůrců Assassin's Creed: Odyssey. Tvůrci slibují krásný stylizovaný svět, dynamickou akci, souboje a příběh inspirovaný řeckými báji a pověstmi. Použijte nadpřirozené dovednosti darované bohy proti nebojácným mytoligickým monstrům. Čekajá vás hádanky, zkoušky a otevře se vám i celé podsvětí, které se těší na vaši statečnost. Staňte se legendou slavných příběhů, kdy se utkávali bohové a monstra.

    Hra podporuje automatický upgrade na vylepšenou PS5 verzi.

    KRÁSNÉ DOBRODRUŽSTVÍ

    Immortals Fenyx Rising je svěží a vtipné pojetí akčně dobrodružné hry v otevřeném světě, které přináší dynamickou akci, souboje a příběhy inspirované řeckou mytologií. Toulejte se svobodně po nádherně stylizovaném světě a používejte mimořádné schopnosti, které vám darují bohové, proti děsivým bájným monstrům. Čekají na vás zrádné zkoušky, hrdinské skutky a samotné podsvětí, které prověří vaši odvahu. Prožijte příběh z dávných věků o bozích a monstrech a staňte se legendou, kterou vám bylo souzeno být.

    Immortals Fenyx Rising (PC)
    POUŽÍVEJTE SÍLU BOHŮ
    Olympští bohové vás požehnali svými dary: máte k dispozici Daidalova křídla, Achilleův meč, Odysseův luk a další vybavení, stejně jako legendární schopnosti, které vám pomohou získat výhodu v bitvě. Bojujte s bájnými příšerami, řešte starověké hádanky a prozkoumejte rozsáhlý otevřený svět.

    Immortals Fenyx Rising (PC)
    POSTAVTE SE BÁJNÝM NEPŘÁTELŮM
    Utkejte se s legendárními protivníky, jako je Kyklop, Medúza či Minotaurus, a postavte se nakaženým hrdinům, jako je Achilles. Bojujte s nimi v rychlých vzdušných a kontaktních soubojích a kombinujte božské schopnosti a zbraně.

    Immortals Fenyx Rising (PC)
    PROZKOUMEJTE STYLIZOVANÝ OTEVŘENÝ SVĚT
    Objevte nádherně vykreslený živoucí fantasy svět. Pobíhejte, šplhejte a létejte po sedmi jedinečných regionech, z nichž každý je inspirovaný určitým bohem.

    Immortals Fenyx Rising (PC)
    ZDOLEJTE HRDINSKÉ ZKOUŠKY
    Pomocí důvtipu a speciálních dovedností vyřešte náročné hádanky a hlavolamy v pokladnicích nebo se zapojte do strategických bitev s bossy a zvyšte si sílu a vylepšete schopnosti.

    Immortals Fenyx Rising (PC)
    VYBUDUJTE SVOU LEGENDU
    Přizpůsobte si vzhled postavy a objevte nové zbroje a vybavení inspirované řeckou mytologií. Sbírejte materiály po celém světě a vyrábějte mocné předměty a vylepšujte si vybavení na výpravě za svým osudem.

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (4)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Zdravím Kermitte, u nás byla Gold edice ve slevové akci také za 1099 Kč :) Ve slevě byla hra už dokonce 3x. Aktuálně je ale opět za běžnou cenu určenou českým distributorem.

    • Kermitt žaba

      Já koupil Gold edici za 1100 kč a tady chcou za základní hru 1699 ? Lol . O xzone si myslím své .

    • UchihaNaoto

      Tohle koupit a zjistit, ze za cca 3 rydny hra stoji o skoro polovinu mene by me neskutecne nasralo. D1 Ubisoft hry jsou naprosta zbytecnost a všeobecné kupovat d1 hry ztratilo za posledni 2 roky absolutne smysl pokud to clovek nechce hrat opravdu v den vydani. To si radsi pockam 3 tydny a koupim mnohonasobne levneji. No coz

    • sarakat

      A v češtině. Paráda.

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Atraktivní otevřený svět a nelineární hratelnost
    • Zajímavé speciální schopnosti a nadpřirozené síly
    • cz lokalizace
    • nic

    Immortals jsou neuvěřitelnou kopií zeldy

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor