Marvel’s Avengers
PS4

249
  • 249 Kč
  • 199 Kč
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Sci-Fi, TPS, Multiplayer, Akční adventura, Superhrdinové, Kooperativní
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30660
Hra také dostupná pro:  PC
  • Dejte dohromady nejsilnější hrdiny na Zemi, přijměte své schopnosti a splňte si sen o superhrdinech. Marvel Entertainment a Square Enix přináší epickou, akčně dobrodružnou hru Marvel’s Avengers, která kombinuje filmový příběh s hratelností pro jednoho hráče či kooperativní hraní.


    KOOPERACE

    Za hrou stojí studio Crystal Dynamics, obsahuje originální příběh a představuje dokonalý herní zážitek s Avengery. Utvořte týmy až čtyř hráčů online, ovládněte mimořádné schopnosti, upravte si rozrůstající se soupisku hrdinů a braňte Zemi před sílícími hrozbami.
    Marvel’s Avengers

    NĚCO SE POKAZILO
    Marvel’s Avengers začínají v Den A, kdy Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow a Thor odhalují technicky vyspělé ústředí Avengerů v San Franciscu — včetně svého vlastního helicarrieru poháněného experimentálním zdrojem energie. Oslava se však strašlivě zvrtne, když katastrofická nehoda vyústí v obrovskou zkázu. Vina za tuto tragédii padá na Avengery, kteří se rozpadnou.
    ironman

    ZÁCHRANA SVĚTA
    O pět let později, když jsou všichni superhrdinové postaveni mimo zákon a svět je v nebezpečí, je jedinou nadějí znovu svolat nejsilnější hrdiny na Zemi. Marvel’s Avengers přinesou pravidelné aktualizace obsahu a zavedou hráče na epickou výpravu, která bude trvat několik let. Tato hra představuje budoucnost značky Avengers.
    hulk

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Kulhart

      Ahoj, dnes jsem nainstaloval a mám problém. I když mám vypnutý titlky pro sluchově postižený tak mi zůstávají pořád zapnutý a v cuscenách titulky pro změnu nejdou vůbec. Mohl by mi někdo prosím poradit co s tím?

    • LuboDante

      Hru a tričko už mam doma zakoupena PS4 verze. Ale jsem zklamány tričko v. XL je ve velikosti L a u krabičky zlomeny střed držíci disk. Disk je naštesti zdřejmě ok protože už ho mám nainstalovaný. Výměna krabičky je možna ale příjdu o nalepku Spider-man exkluzivně pro PS4

    • LukeLee

      Dobrý den, máte už nějakou informaci ohledně sběratelské edice?

    • Chumy

      Já jen doufám že to nebude úplný propadák :-(

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      ThePetr: Zdravím, k možným edicím zatím nemáme žádné info. Určitě ale nějaké budou :)

    • ThePetr

      Zdravim,jen se chci zeptat,jestli nebude nejaka specialni edice se steelbookem? Dik za odpoved :)

    • UchihaNaoto

      Michale jak jinak,že? :-).To bych to nebyl já,abych nepotřeboval nějakou edici se steelbookem muhehe.
      Nicméně k té Final Fantasy VII Remake tak Deluxe edice je už ohodnocena ratingouvou organizací Pegi pro Evropu.Tudíž dávám tomu jistou naději,že se to dostane i k nám jako v případě hry Kingdom Hearts III Deluxe ediiton,která také obsahovala steelbook.Bohužel se někdy stane,že i když je hra ohodnocena Pegi tak se k nám nemusí dostat a některé e-shopy většinou přímo vydavatelů/vývojářů si tyto edice nechávají pro svůj exclusivní shop.Nicméně já se modlím at se k nám ta Deluxe edice FF VII dostane.

    • UchihaNaoto

      Ou jé videohrní Česká divize jen do nich.Tohle je mega nášleh.Super tohle bych nečekal ani v tom nejšílenějším snu.Díky moc.A ted prosím at se to pořádně rozroste ta cz podpora do všech videoher pro nás jakožto České hráče.Square Enix je pro mě osobně jedna předních vývojářů/vydavatelů u,které si přeju alespoň cz titulky.Ted prosíííím ještě cz titulky do Final Fantasy VII Remake,Dying Light 2a všeobecně do všech her od Square Enixu.Pro mé potěšení mi už stačí pouze oznámit nějakou krásnou edici se steelbookem.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla