MotoGP 19 PROMO BAZAR
PS4

1 199
Nákupem získáte 48 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Motocykly
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32512
  • MotoGP19 oslavuje závody motorek díky zcela novým prvkům! Vyzvěte své kamarády, vytvářejte soutěže na profi úrovni a staňte se ředitelem závodů v tom nejkompletnějším zážitkům pro více hráčů bez lagů všech dob!



    RYCHLOST A ŘEV MOTORU

    Připomeňte si tu největší soutěží řevnivost díky historickým výzvám, které opět vdechují život dějinám této disciplíny tím, že reprodukují ty nejslavnější epizody závodníků, motorek a týmů. Soutěžte proti rychlejší, chytřejší a přesnější umělé inteligenci se strojovým učením, která se v závodní hře objevuje vůbec poprvé!

    MotoGP 19 (PC)

    VŠECHNY TŘÍDY
    Zahrajte si na svého oblíbeného oficiálního závodníka na mistrovství 2019 a závoďte na 19 různých tratích! Objevte všechny třídy: Red Bull MotoGP Rookies Cup, Moto3, Moto2 a MotoGP a zcela novou třídu MotoE.

    MotoGP 19 (PC)

    DETAILNÍ ÚPRAVY
    Popusťte uzdu své kreativitě s novými nástroji, díky kterým bude váš závodník jedinečný! Vytvořte si vlastní styl, vyberte si z té nejširší nabídky značek a doplňků všech dob a užijte si nové grafické editory! Kombinujte fonty a tvary a přizpůsobte si nálepku na zádech, přilbu a závodní číslo anebo si stáhněte výtvory ostatních hráčů!

    MotoGP 19 (PC)

    KARIÉRA ZÁVODNÍKA
    Začněte jako zelenáč v režimu kariéry a vyšplhejte se na vrchol žebříčku své třídy. A až budete připraveni na těžší výzvu, rozjeďte režim Pro Career a začněte jako profesionální závodník MotoGP! Vylepšujte výkon elektroniky své motorky během speciálních testů a naplánujte si takovou strategii, díky které budete ti nejlepší! Třetí sezóna MotoGPg eSport Championship je zpět. Zdoláte stupínek vítězů?

    MotoGP 19 (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly