NHL 21
PS4

1 349
Nákupem získáte 40 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Hokej
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34131
  • EA SPORTS NHL 21 oslavuje jen ty nejkreativnější, nejvynalézavější a nejodvážnější hráče. Vydejte se za slávou v rozšířeném režimu Be A Pro a staňte se jedním z nejlepších hráčů ligy. Díky zcela novým pohybům, kličkám, fintám a úhybným manévrům můžete po vzoru největších inovátorů v lize předvést v útoku parádní podívanou. Poznejte tvořivost, poznejte přelomovou změnu, poznejte budoucnost. Poznejte slávu v NHL 21.


    INOVACE INSPIROVANÁ SUPERHVĚZDAMI

    Dostali jste se za branku a načapali obránce v nedbalkách? Naberte puk na čepel a zasuňte ho pod horní tyčku tak, že všem spadne čelist. Zamotejte hlavu brankáři s Kučerovovou kličkou-nekličkou. Skórujte téměř z nulového úhlu bláznivou střelou z první mezi nohama podobně jako Matthew Tkachuk. Zbavte se dotírajícího obránce odrazem puku o zadní část branky a udělejte si prostor jako Sid. Každá z těchto dnes už kultovních fint dala vzniknout nezapomenutelnému hokejovému momentu – vytvořte si ten svůj v NHL 21.

    PROKLOUZNUTÍ, ODRAZY A OBLOUČKY
    NHL 21 přináší revoluci do hry ve středním pásmu tím, že ní přidává proklouznutí podél mantinelu, odrazy puku a obloučky. Skrčte se a protáhněte se podél mantinelu, abyste se vyhnuli zákroku obránce. Odrazte si puk o mantinel k obejití protivníka nebo podobně využijte i zadní část branky. Anebo si přehoďte špatně najetého obránce obloučkem a prosvištěte kolem něj směrem k brance.

    NHL 21 (PS4)
    VYLEPŠENÁ HOKEJOVÁ UMĚLÁ INTELIGENCE
    UI byla optimalizována tak, aby spoluhráči vyráželi dopředu samostatně a posílali vám přihrávky do kroku a vy mohli pokračovat směrem k brance. Kromě toho hrají lépe pozičně a v útočné třetině jsou více natočeni k brance, aby mohli zužitkovat přihrávky. Co se týče defenzívy, UI se bude při obranné činnosti intenzivněji snažit zpomalit soupeřův tým ve středním pásmu a blokovat dráhy přihrávek.

    REFLEXIVNÍ BRANKÁŘSKÉ ZÁKROKY ZACHRAŇUJÍCÍ ZÁPASY
    Skvělí brankáři se rodí z trénovaných atletů – aby zastavili střelu, musí mít nejlepší výběr pozice, zatímco k rychlému ucpání mezírky při nečekané šanci soupeře potřebují atletické dovednosti. Nové reflexivní zákroky a animace znamenají, že pro vás nikdy není nic ztraceno – vždy máte šanci udělat úchvatný akrobatický zákrok, i když jste v protipohybu.

    NHL 21 (PS4)
    VYLEPŠENÉ OVLÁDÁNÍ BRANKÁŘŮ
    Ovládání brankářů bylo přepracováno tak, že během pohybů budete více používat pravou páčku na ovladači, takže vámi ovládaní gólmani se budou přesouvat plynuleji a citlivěji. Všichni brankáři řízení UI jsou chytřejší co se týče poziční hry – připraví se a zaujmou postavení vůči úhlu pohybu střelce tak, aby maximalizovali svou šanci na úspěšný zákrok.

    WORLD OF CHEL
    Ve World of Chel je teď víc než dřív snadné naskočit do zápasu a hrát sólo nebo spojit síly s přáteli v boji o výhry a odměny. Letos nově představujeme Hodnocené sezóny, kde můžete soutěžit v každém ze čtyř módů o odměny a účast v novém klubovém finále EASHL.

    NHL 21 (PS4)
    BE A PRO
    Úplně přepracovaný režim Be A Pro vám dá šanci vyzkoušet si život hráče NHL, a to jak na ledě, tak mimo něj. Udělejte dojem na vedení klubu, dostaňte se s předstihem na draft a vydejte se na cestu za slávou, během které budete usilovat o místo v první formaci, bojovat o Stanley Cup a pokoušet se zařadit po bok největších hvězd ligy. Poznejte budoucnost s Be A Pro v NHL 21.

    ULTIMATE TEAM
    HUT je herním režimem NHL 21, ve kterém si můžete vytvořit vlastní soupisku ze současných, bývalých i legendárních hráčů NHL a hrát s nimi on-line. Vytvářejte si mužstva, sbírejte odměny a udělejte ze svého týmu ten nejlepší. Letos představujeme HUT RUSH – zjednodušenou verzi HUT, v níž mohou hráči rychleji vstupovat do zápasů HUT, nasbírat úspěchy a odemknout odměny za stylové způsoby skórování. Díky systému skórování, který odměňuje za dovednosti a kreativitu, nabízí HUT RUSH množství pozoruhodných momentů.

    NHL 21 (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Rostislav

      Zdravím nachází se v tomhle díle Mistrovství světa ? :)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Vojtech: Zdravíme, u nás prodáváme pouze českou verzi, tak se nemusíte bát, že by české titulky chyběly :)

    • Vojtech

      Dobrý den když si koupím nhl21 bez české verze budou ve hře cz titulky?

  • Recenze (0)

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly