Paranoia: Happiness Is Mandatory
PS4

849
Nákupem získáte 25 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi, Izometrické, Post-apokalyptické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32752
  • Paranoia: Happiness Is Mandatory je CRPG (klasické RPG), které se odehrává v posledním idylickém útočišti lidstva jménem Alpha Complex, které ovládá Přátelský počítač. Všichni obyvatelé si užívají život plný radosti, bezstarostnosti a čistoty. Pochybovat o dobrých úmyslech Přátelského počítače je velezrada. Mít přístup k informacím nad rámec bezpečnostní prověrky je velezrada. Odmítnout vypít denní dávku Prima pohodového pití je velezrada. Velezrada se trestá exemplární popravou.



    VĚŘTE JEN SAMI SOBĚ

    Mějte se na pozoru a nikomu nevěřte! Zrádci jsou všude, snaží se zničit Počítač, samotný Alpha Complex i náš drahocenný způsob života. Najděte je a nahlaste – nebo je zlikvidujte jako proradnou špínu. Mějte svůj laser připravený!

    Paranoia: Happiness Is Mandatory (PC)

    ŘEŠITELÉ
    Vedete tým řešitelů problémů s ČERVENOU bezpečnostní prověrkou. Vaším úkolem je hledat problémy – a zastřelit je. Přátelský počítač sleduje každý váš krok, upozorní vás na každou známku velezrady a nepochybně vás odmění za rychlou hrdinskou akci při obraně Alpha Complexu – nebo vás potrestá za vlastizrádné činy, a to dost možná tak, že z vás udělá kryt reaktoru.

    Paranoia: Happiness Is Mandatory (PC)

    KLASICKÁ HRATELNOST
    Retro-futuristický svět je plný technologií stejně tak úchvatných jako smrtících. Založte a veďte tým čtyř řešitelů problémů, kteří pracují pro Přátelský počítač a vyberte si specializaci z 9 dostupných schopností. Jedinečný rozvoj postavy pomocí klonování (i smrt je pokrok!) společně se systémem taktických soubojů s aktivním pozastavením inspirovaný klasickými hrami CRPG nabídne jedinečný zážitek doplněný o originální nepřátelé včetně poruchových robotů, agresivních výdejníků nápojů a defektních klonů.

    Paranoia: Happiness Is Mandatory (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly