Planet Coaster - Console Edition
PS4

449 1 199 Kč
Nákupem získáte 13 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Budovatelské, Manažerské, Tycoon, Zábavní park, Sandbox
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34454
  • Překvapte a potěšte davy návštěvníků vašeho zábavního parku snů a spravujte skutečně živoucí a neuvěřitelně detailní svět. Bez ohledu na úroveň vašich dovedností můžete v Planet Coaster: Console Edition snadno přivést k životu i své nejdivočejší nápady. S pomocí plánů umístěte do svého parku mrknutím oka kterýkoliv z více než 700 předpřipravených objektů, včetně horských drah, všemožných zařízení a rozličných dekorativních předmětů, stylem „kousek po kousku“ vybudujte park od základů nebo libovolně upravujte samotný terén s využitím nástrojů pro jeho modelaci. Řízení parku je stejně snadné, protože návštěvníci okamžitě reagují na změny cen, umísťování dekorativních předmětů i instalaci vzrušujících nových atrakcí. Postarejte se jim o zábavu a návštěvnost parku i vaše zisky vystřelí přímo do nebes.


    HRY BEZ HRANIC

    Hledáte inspiraci? Navštivte dílnu Frontier Workshop a využijte nejlepší díla z celého světa k rozšíření svého impéria. Stahujte horské dráhy, dekorativní předměty, zařízení i celé parky nebo nahrávejte svoje výtvory a získávejte vlastní příznivce. V nabídce naleznete vše od úžasných ohňostrojů po ohromné výletní lodě – tvůrčí svoboda v Planet Coaster totiž nezná hranic!

    Planet Coaster - Console Edition
    VÁŠ PARK, VAŠE VOLBA
    Ponořte se do propracovaného kariérního režimu, řešte nachystané spletité scénáře nebo budujte zábavní park svých snů na ničím neomezeném pískovišti. S pomocí stovek předpřipravených plánů můžete bez ohledu na své dovednosti začít okamžitě vytvářet atraktivní parky. Naskočte a dělejte, cokoliv chcete a kdykoliv chcete.

    roller coaster tycoon
    KREATIVITA
    Modelujte krajinu, upravujte dekorace a nechte svobodně projevit svou tvořivost při stavění stylem „kousek po kousku“. Snadno a lehce budujte svůj dokonalý zábavní park. Navštivte dílnu Frontier Workshop a vybírejte z nekonečného množství výtvorů nebo se se světem podělte o svá vlastní díla.

    zábavní park

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Planet Coaster - Console Edition? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky