Ride 4
PS4

1 499
Nákupem získáte 45 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Auta, Motocykly
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33594
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 220 Kč

nebo

 280 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Připravte se na dokonalý herní zážitek pro každého milovníka rychlých mašin. RIDE 4 vás dožene na vaše maximum díky stovkám motorek, náročným tratím a zcela nové úrovni realismu.



    NOVÝ A VYLEPŠENÝ OBSAH

    Vyberte si ze 176 oficiálně licencovaných motorek a závoďte na 30 tratích z celého světa, pečlivě vytvořených s mimořádným ohledem na detail. Od dat CAD po laserové a 3D skenování – všechny prvky byly vytvořeny tak, aby přesně zachytily i ten nejmenší detail a vy jste si tak mohli užít ty nejlepší závody na dvou kolech všech dob.

    ZVOLTE SI CESTU
    Naskočte do úžasného a dynamického dobrodružství, které se řídí podle vašich rozhodnutí, a vyberte si vlastní cestu z regionálních soutěží až do profesionálních lig. Předveďte své jízdní schopnosti v náročných závodech, ve zkouškách zdatnosti, během cvičných dnů a v obrovské sadě etap. Dokonce se můžete stát oficiálním testerem těch nejslavnějších výrobců!

    STŘÍDÁNÍ DNE A NOCI, DYNAMICKÉ POČASÍ A VYTRVALOSTNÍ ZÁVODY
    RIDE 4 přináší dynamický systém počasí a kompletní cyklus dne a noci. Užijte si závod v novém světle a dokažte, že jste ten nejlepší závodník za jakýchkoliv podmínek. Zcela poprvé vaši houževnatost prověří režim „Endurance“ s animovanými boxy a dlouhými závody: připravte se čelit světu, kde tou nejdůležitější cestou k úspěchu je strategie!

    Ride 4 (PC) NEURÁLNÍ AI
    Představujeme vám A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent), náš revoluční neurální systém umělé inteligence založený na strojovém učení. Závoďte proti rychlejším, chytřejším, přesnějším závodníkům a soutěžte s umělou inteligencí, která je lidštější než kdy dřív!

    ROZŠÍŘENÉ MOŽNOSTI ÚPRAV
    Závoďte vlastním stylem! Vyberte si z řady oficiálních značek oblečení pro svého závodníka a přizpůsobte si motorku esteticky i mechanicky. Popusťte uzdu fantazii a navrhněte si vlastní helmu, kombinézu i vzhled motorky díky našemu novému grafickému editoru. Až budete hotovi, podělte se o svoje výtvory online nebo se případně podívejte na ty nejlepší designy od komunity!

    ONLINE SOUTĚŽE
    Užijte si ten nejkompletnější a online zážitek pro více hráčů bez lagů díky našim dedikovaným serverům.

    Ride 4 (PC)
    ZVOLTE SI CESTU
    Naskočte do úžasného a dynamického dobrodružství, které se řídí podle vašich rozhodnutí, a vyberte si vlastní cestu ať už by to byla regionální soutěž nebo profesionální liga. Můžete stát oficiálním testerem těch nejslavnějších výrobců! Dynamický systém počasí a cyklus dne a noci vám umožní ukázat že jste nejlepším závodníkem nehledě na počasí nebo světelné podmínky. 

    Ride 4 (PC)
    NEURÁLNÍ AI
    Představujeme vám A.N.N.A (Artificial Neural Network Agent), náš revoluční neurální systém umělé inteligence založený na strojovém učení. Závoďte na motorkách, které si upravíte k obrazu svému proti rychlejším, chytřejším, přesnějším závodníkům! Nechybí také online mód, který si nyní užijete více než kdy před tím díky dedikovaným serverům s nízkou odezvou!

    Ride 4 (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks