Rocket Arena - Mythic Edition
PS4

249
Nákupem získáte 5 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS, PvPvE
Typ hry: Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33846
  • Vítejte ve světě, kde pravidla určuje raketové palivo! Rakety vládnou všemu ve hře Rocket Arena, výbušné střílečce 3 na 3, v níž nikdy nevypadnete z akce. Mistrovsky zvládněte jedinečné rakety a schopnosti svého hrdiny, ovládněte arénu a staňte se šampiony! Vyzkoušejte neustále rostoucí nabídkou rozličných hrdinů s osobitými schopnostmi. Objevte nové strategie a taktiky na základě složení svého týmu, prozkoumejte širokou nabídku dynamických map a zjistěte, co vše nabízí herní systém zaměřený na rakety. Jste připraveni vyletět do oblak?

    MYTHIC EDITION OBSAHUJE

    - Guardian Phoenix Jayto Mythic Outfit
    - Frost Princess Kayi Outfit
    - Cyber Sailor Blastbeard Outfit
    - Stone Temple Izell Outfit
    - Pulsar Megablast Trail
    - Fragment Return Trail
    - 1000 Rocket Fuel*

    Za raketové palivo si v Rocket Arena kupte Blast Pass nebo jedinečné úpravy, včetně výbavy postav, Megablast Trails a Return Trails. Úpravy mají pouze kosmetický charakter.


    HRDINOVÉ S RAKETOVÝM POHONEM

    Prozkoumejte rozšiřující se nabídku fantastických hrdinů s charakteristickými povahovými rysy, zajímavou minulostí a rivalitou. Dokonale zvládněte superschopnosti a unikátní rakety svého hrdiny a dostaňte z týmu maximum.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    KRUTOPŘÍSNÁ AKCE
    Nikdy neříkejte „zemři“, protože v Rocket Arena to jednoduše nejde! I když to moc schytáte a budete se poroučet z arény, neznamená to pro vás konec akce. Osedlejte raketu, zmapujte terén a vraťte se do boje.

    NOVÉ STRATEGICKÉ VÝŠKY (A HLOUBKY)
    Rakety se snadno používají, ale jejich opravdové zvládnutí je náročné. Naučte se, jak změnit průběh boje správným uhýbáním, předměřováním cílů a dobře načasovaným používáním předmětů a vybavení, jako jsou raketové magnety, samoodpalovací miny a rychlostní bonusy. Splyňte se svou raketou a ovládněte arénu.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    NOVÝ SVĚT
    Crater je plný exotických míst od tropických ruin Gemstone Jungle po moderní utopické Boom City. Na každé mapě najdete plno skrytých vychytávek, pastí a neobjevených míst. S pomocí raket skákejte, šplhejte a prozkoumávejte okolní prostředí. Svět je plný možností – popadněte svou raketu a odstartujte!

    ROZVÍJEJTE HRDINY
    Pro vaše hrdiny neexistují prakticky žádné hranice. Za každou hru získáváte zkušenosti k odemykání součástí raket a totemů a pompézní výbavy, které můžete využít k úpravě jejich vzhledu. Během hraní si také odemknete působivé artefakty – jejich kombinací, sladěním a vylepšováním zaručíte svým hrdinům atraktivní bonusy ke statistikám a zajímavé efekty! Jestli chcete uspět v Rocket Championship Tour, budete potřebovat každou dostupnou výhodu.

    Rocket Arena - Mythic Edition (PC)
    ZMĚŇTE HRU
    Existuje víc než jeden způsob hraní. Zapojte se do klasické akce 3 na 3 v režimu Knockout nebo se nejprve trochu rozehřejte proti rocketbotům a otestujte svá oblíbená komba. Střílejte góly v Rocketballu, kontrolujte zóny v Mega Rocket a vydejte se za zlatým pokladem v Treasure Hunt. Odpalte tu raketu!

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla