Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition
PS4

349 399 Kč

Sleva platí do 30.12.2024 nebo vyprodání

Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS, 2D adventura, PS4 Pro Enhanced
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 31731
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 150 Kč

nebo

 220 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • DEFINITIVE EDITION OBSAHUJE

    - základní hru Shadow of the Tomb Raider
    - 7 rozšíření (The Forge, The Pillar, The Nightmare, The Prince of Survival, The Serpent´s Heart, The Grand Caiman, The Path Home)

    Lara Croft vstupuje do další kapitoly svého života. V Shadow of the Tomb Raider se v kůži neohrožené hrdinky podíváme do Mexika a k Mayským pyramidám, kde bude zachraňovat svět před apokalypsou. V Definitive Edition naleznete všech 7 rozšiřujících misí společně se základní hrou. 



    OVLÁDNĚTE DŽUNGLI

    K přežití musíte ovládnout nástrahy jednoho z nejnebezpečnějších míst na planetě a ovládnout okolní prostředí. Nebyl by to Tomb Raider, abyste nemohli prozkoumávat okolní prostředí a tak vás čekají podovdní lokace plné trhlin a hlubinných tunelů.

    Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition

    SPLYNUTÍ S OKOLÍM
    Splynutí s džunglí je další způsob jak přežít nástrahy, které vám zelené peklo bude klást do cesty. Lara, proti které stojí okolní prostředí v jasné přesile, se musí naučit využívat džungli pro svůj prospěch. Provádějte rychlé útoky nebo se v mžiku vytraťte jako jaguár, využívejte bahno pro kamufláž a šiřte v nepřátelích strach a rozpoutejte tak chaos.

    lara croft

    ODHALTE ŽIVOUCÍ HISTORII
    Další z klasických činností ve hrách s Larou Croftovou je zkoumánní hrobek. Hrobky jsou nyní ještě mnohem děsivější než dříve a jejich dosažení vyžaduje pokročilé techniky a dovednosti. Jakmile se ocitnete uvnitř, budete obklopeni smrtícími puzzly. Objevte město skryté hluboko v džungli a prozkoumávejte obrovský svět plný neuvěřitelných lokací.

    tomb raider

    SHRNUTÍ DOSAVADNÍHO DĚJE PŘÍBĚHU LARY CROFT S CZ TITULKY

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Jirka

      Zdravím. Je vše na disku?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly