Song of Horror - Deluxe Edition
PS4

949
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37552
  • Slavný spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil i s celou svou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situaci prověřil – ale ten už se nevrátil. Tato zmizení zažehnou sérii událostí, které brzy odhalí cosi strašlivého: zdá se, že za to všechno nese zodpovědnost bezejmenné temné jsoucno známé pouze jako Přítomnost.

    DELUXE EDITION OBSAHUJE

    - hru Song of Horror 
    - speciální papírový přebal
    - průvodce s mapou
    - příručka k postavám
    - sadu pěti tarotových karet

    Song of Horror - Deluxe Edition (PS4)Song of Horror - Deluxe Edition (PS4)


    NEZASTAVITELNÉ JSOUCNO

    Song of Horror nabízí skutečně dynamický hororový zážitek: antagonistu hry, nadpřirozené jsoucno známé pouze jako Přítomnost, ovládá pokročilá umělá inteligence, která se přizpůsobuje vašim akcím a rozhodnutím. Prožijte nesnesitelný strach, zatímco tato nadpozemská bytost bude reagovat na váš styl hraní a bude vás lovit nečekanými způsoby. Hra díky tomu nabízí jedinečný zážitek každému hráči a hratelnost, kdy se napětí namísto skriptovaných sekvencí buduje přirozeně.

    Song of Horror - Deluxe Edition (PS4)
    13 HRATELNÝCH POSTAV
    Jakožto hráč prožijete tento příběh očima různých postav, z nichž každá je s dějem spjatá vlastním způsobem. Každá postava je jiná a přináší na vyšetřování jedinečný pohled, takže může i jinak přistupovat ke stopám a předmětům. Akce a rozhodování postav utvoří celý svět: některé postavy budou vědět více či méně o jistých aspektech příběhu; některé budou efektivnější proti manifestacím nadpřirozena, ale pokud se k nim dostane Přítomnost, mohou všechny zemřít – a smrt je trvalá. Pokud zemřou, budete muset pokračovat v příběhu s jinou postavou a navázat na vyšetřování, aby jejich smrt nebyla zbytečná.

    Song of Horror - Deluxe Edition (PS4)
    PROZKOUMEJTE TA NEJDĚSIVĚJŠÍ MÍSTA
    Záhadný antikvariát, zapomenuté opatství, opuštěný ústav pro duševně choré... Každá lokace ve hře Song of Horror čerpá inspiraci z klasických prvků žánru. Objevujte a zkoumejte tato strašidelná místa a hledejte v nich stopy a předměty, které vám pomohou vyřešit náročné hádanky, zatímco na vás bude působit napjatá herní atmosféra.

    Song of Horror - Deluxe Edition (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • UchihaNaoto

      Tvl kolikrát to ještě posunou? To je snad třetí termín. Na to mít 30.07 nebudu. Tak snad mi to Xzone podrží aspoň do 16.08. Počítal jsem s vydáním toho 16.07. No nic i to se stává.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      DudyCZ: Zdravím, zatím to určitě na PS5 verzi nevypadá. Zatím ani není oznámen žádný upgrade pro PS5. Hra tam poběží v rámci zpětné kompatibility.

    • DudyCZ

      Dobrý den,čistě na PS5 není v nabídce??Vypadá to dost dobře!!!

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly