Steep
PS4

(3x)
599
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Zimní, PS4 Pro Enhanced
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24834
  • Utáhněte si přezky, nasaďte helmy a jde se na svah. Čeká vás obrovský otevřený svět Alp a Aljašky, kde je sníh vždy čerstvý a jízda nikdy nekončí. Prozkoumejte ty největší hory světa na lyžích, snowboardu, paraglidu nebo ve wingsuitu. Hrajte solo nebo se spojte s okolními hráči na horách. Nahrávejte svoje parádní jízdy a triky nebo posílejte kamarádům výzvy k překonání.

    Hra vyžaduje stále připojení k internetu.



    RAZTE SI VLASTNÍ CESTU

    Volně se pohybujte po otevřeným světem a sami se rozhodněte, jakým způsobem chcete zdolat zdejší vrcholky hor. Zvolte si při objevování horských tras jeden ze čtyř jedinečných prostředků: lyže, snowboard, wingsuit kombinézu nebo padákový kluzák. Razte si cestu zasněženým terénem a oblohou, objevujte skrytá zákoutí a nebo si jen tak vychutnávejte krásu, kterou vám může vysokohorské prostředí Alp a Aljašky nabídnout.

    Steep (PC)

    PROŽIJTE S OSTATNÍMI NEZAPOMENUTELNÉ CHVÍLE
    Sdílejte s ostatními hráči adrenalinem nabité zážitky. Setkávejte se s jinými hráči v otevřeném světě a rozhodněte se, jestli je budete následovat a hrát s nimi. Spojte se s kamarády a vytáhněte se s těmi nejšílenějšími kousky, jaké si jen lze představit; můžete dokonce i kombinovat sportovní disciplíny a vymyslet tak pořádně ulítlé triky. Vyzvěte kamarády, ať se pokusí překonat vaše osobní rekordy, trasy a skóre.

    Steep (PC)

    ZÚČASTNĚTE SE ŠIROKÉ ŘADY VÝZEV
    Dokažte, že jste králem či královnou hor, a pusťte se do jedinečných, velkolepých výzev, které důkladně otestují vaše schopnosti. Zúčastněte se specifických výzev navržených pro každou disciplínu zvlášť, například skoku na lyžích, létání u země nebo lesního slalomu. Soutěžte v každé disciplíně s kamarády a celou herní komunitou prostřednictvím výsledkových tabulí. Vydejte se na epické horské výpravy, abyste objevili tajemství hor a zažili neopakovatelné chvíle.

    Steep (PC)

    VŠE SDÍLEJTE
    Myslíte si, že stojí za to se o vaše zážitky podělit? Připomeňte si své nejpůsobivější chvilky a výzvy a sdílejte nahrávky na všech sociálních sítích. Pokaždé, když si prorazíte novou cestu z kopce, stanete se autory jedinečného sjezdu, na který se mohou podívat vaši kamarádi online a zažít jej s vámi. Připomeňte si všechny své nejelegantnější jízdy, nejdrsnější kolize i nejdivočejší triky. Zvolte si ideální úhel kamery, tempo, rychlost přehrávání a vytvořte dokonalý záznam.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Skyl1ne2

      Celkem podařená hra, co se týče atmosféry hor, co se týče triků, tak jsou docela propracované, ale co mi vyloženě štve je to, že bych čekal lepší písničky při hraní, ta hra má pobavit, zaujmout a hlavně vtáhnout. Neříkám, že je snadné udělat hru, ale když už tak bych ocenil písničky typu: Sum 41 (rychlejší) například a ne tam dávat písně typu: šlágr (pomalé) neříkám, že jsou všechny, ale u misí, které vám nejdou udělat a opakujete je několikrát a slyšet furt jednu a tu samou skladbu a ještě tohohle rázu je na to, aby jste u toho usnuli. Pouze jen můj názor, jinak z 90% jsem se hrou spokojený.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      hanes: PS Plus pro hraní Steep nepotřebujete, hra běží i jako singleplayer.

      Jakou chybovou hlášku vám PS4 píše? Je opravdu velmi neobvyklé, aby PS4 odmítala spustit hru.

    • hanes

      dobrý den , dneska jsme si hru nainstaloval a nejde mi spustit nemel jsme připojenej ps4 na internet tak jsme připojil a stejnak pořad nejde spustit je vše nainstalovane jsme připojenej na internet ale stále nic.
      musím mit zaplacené členství abych mohr hrát hry které potřebuji k hraní internet ? potom už nevím co s tím mám dělat píše mi to error

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Ivan: Splitscreen zde bohužel není.

    • Ivan

      Dá se tato hra hrát na jednom PS4 se dvěma ovladači a rozpůlenou obrazovkou?

  • Recenze (3)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Hra která vás uklidní
    • Písničky vás uspávají při těžkých misích vás to uspí

    Dobré

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Atmosféra, triky, úkoly
    • Nudné a pomalé písničky, které se při opakování mise opakují a místo toho, aby vás třeba ty písně "nakopli", tak vás to spíše uspí

    Podařená hra

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - otevřený svět
    • - opravdu mnoho úprav
    • - otevřený svět
    • - grafika
    • - jak ten sníh křupe wau...
    • - online, furt někoho potkáváte
    • - při rychlejší jízdě horší kamera

    Ta hra je prostě skvělá. Pokud UBI poslední měsíce sbírá kritiku u her kde vždy byla na skvělé úrovni, tak tímhle projektem musí všem zavřít ústa jelikož z relativně jednoduchého konceptu (lyže, snowboard, prostě kopce a sníh) udělat něco tak zábavného tomu říkám úspěch. Já navíc nejsem vůbec fanoušek těchto her, ale pár videí na youtube mě prostě donutilo hru koupit a hraji jí pořád. Opravdu závěry z BETY kde byl pouze tutoriál který je mimo jiné hodně rozsáhlý, nejde hodnotit hru jelikož je to fakt snad jen 10% hry. Opět, u konceptu kopců a sněhu si člověk asi řekne co by jiného mohla mimo tutoriálu hra nabídnout. Ale prostě musíte vyzkoušet, opravdu je to skvělá hra. U jednoho kopce, s jednou disciplínou vydržíte i hodinu, prostě chcete tu zlatou medailu. Kdo koupí, neprohloupí. CO mě jediné vadí ale myslím že to opraví, tak kamera při freeraidu, kdy jedete na čas, fakt to perete šusem a v ten moment Vám kamera vleze pomalu do zadku, tudiš body kterými musíte projet mnohdy minete a musíte znova. To je ale podle mě malá hrubka která navíc bude určitě opravená. A ještě jednu věc nechápu, a to světový žebříček, ohledně časových úseků, prostě někde je to takový rozdíl mezi Vámi a špičkou že je prostě podle mě nesmysl ten čas zajet. Ve hře totiž ničím než svojí jízdou, prstami na gamepadu hru neovlivníte (žádný strom dovedností, žádné lepší vybavení). Takže hru doporučuji a opravdu bez rozmyslu i přes tu horší kameru u rychlé jízdy za mě 100%...

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly