The Division 2 - Gold Edition (platba předem)
PS4

1 999
Nákupem získáte 80 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
  • Pro  nákup této hry za zvýhodněnou cenu je nutná platba předem.

    GOLD EDITION OBSAHUJE

    - hru The Division 2
    - předčasný přístup (o 3 dny)
    - Year 1 Pass, který obsahuje přistup ke všem epizodám z prvního roku o 7 dní dříve, exkluzivní vzhledové doplňky, další odměny a aktivity

    The Division 2 - Gold Edition (PS4)

    Nejvíce chráněné město na planetě padlo za oběť smrtícímu viru, který drasticky snížil populaci na Zemi před 7 měsíci. Agenti Divize jsou poslední linií obrany, jedinou nadějí na přežití pro Washington DC, ale také zbytku národa. Pokračování úspěšné taktické akční hry s RPG prvky nás zavede do hlavního města USA.



    VYPLAVENÝ WASHINGTON DC
    Otevřený svět plný bouří, potop, chaosu a nebezpečí, to je Washington DC, nejstřeženější místo na zemi, ale nyní plný zlomených nadějí a civilistů, co udělají všechno pro přežití. Ulice jsou nyní plné nepřátelských frakcí působících bolest a vyvolávajících strach. Každý z vašich nepřátel má jiný cíl a je jen na vás ochránit město a zajistit tak jeho budoucnost.

    SKVĚLÝ ENDGAME
    The Division 2 je navržena tak, aby hra nikdy neskončila. I po dokončení napínavé příběhové linie, budete mít přístup k obsahu, který bude vycházet celý rok po vydání. Těšit se můžete na příběhové mise, rozšíření mapy a nové herní módy.

    The Division 2 (PS4)

    NOVÉ SPECIALIZACE
    Sranda nemusí skončit po dokončení kampaně. Po jejím dohrání dostanete přístup k novým specializacím, jako například ostrostřelec. Každá z těchto nových specializací má svůj vlastní systém postupu, s novými dovednosti a mnoho dalšího, takže můžete vylepšit agenta podle svého.

    ŽIVOUCÍ DYNAMICKÝ SVĚT
    Základní lidské potřeby jako jídlo, léky a munice jsou nedostatkové a díky tomu se o ně bojuje v lokální civilní válce. Jednotlivé frakce bojují kromě totální nadvlády nad Washingtonem DC právě o tyto základní potřeby. V The Division 2 se střetávají členové frakcí a civilisté a vytváří tak dynamický svět, který můžete prozkoumávat.

    The Division 2 (PS4)

    SPOJTE CIVILISTY
    Někteří civilisté se spojují a vytvářejí vlastní společenství, aby se bránili proti nepřátelům, ale jsou pod neustálou hrozbou a jen vy je můžete zachránit. Na oplátku vám pomohou se stavbou vlastní základny a přijdou na pomoc v případě potřeby. Budování vztahu s civilisty znamená získat naději na přežití Washingtonu DC.

    TEMNÁ ZÓNA JE ZPÁTKY
    Máte odvahu vstoupit do Temné zóny? Kořist je jedinečná, ale riziko vysoké! Jedná se o nejbezpečnější oblast v Tom Clancy’s The Division 2, kde pocítíte strach, zradu a napětí. Kterýkoliv z ostatních agentů se může v mžiku obrátit proti vám a ukrást vaši kořist. Pokud ale uniknete, odměna je vysoká.

    The Division 2 (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Zákazník

      Škoda že už to neodesilaji v pátek, v pondělí už je trochu pozdě. Když ještě bude muset zákazník stahovat 90GB patch. No to si moc ty 3 dny za předobjednávku neuzije.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      JIrka: Zdravím, jde o klasickou krabičku s Blu-ray diskem. Hru budeme odesílat den před vydáním, takže 12. března by měla být u vás :)

    • Jirka

      Dobrý den, mám dotaz..zda tato verze hry je "krabicová" ?..a dále mě zajímá pokud je krabicová a pokud ji ted objednám kdy ji budete rozesílat..jednoduše zda mi přijde domů do toho 12.3.19 děkuji za info

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Matouch: Zdravím, přesně tak, jde o předobjednávkovou akci :)

    • Matouch

      Dobrý den,

      do kdy bude tato cena platit? Až do 11. března?

      Děkuji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy