The Golf Club 2019
PS4

699
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Golf, Kooperativní
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29006
  • The Golf Club 2019 je pokračováním oceňované hry The Golf Club 2 a přináší celou řadu nového a vylepšeného obsahu a funkcí v rámci všech aspektů hry, od přebudovaného režimu kariéry po sponzory, kteří vás vyzvou a nastaví vám cíle, aby vám dali šanci získat odměny od licencované značky Under Armour. Vylepšený editor postav, nové a vylepšené online a sólové spolky, nové herní režimy jako Skins a ALT-SHOT a spousta, spousta dalšího!



    VÝZVA NA PGA TOUR

    Máte na to, abyste vyhráli FedExCup na PGA TOUR? Soutěžte ve zcela novém režimu kariéry PGA TOUR s oficiální licencí. Hrajte na známých kurzech jako TPC Boston, TPC Sawgrass a dalších. Předveďte své schopnosti a zúčastněte se etap PGA TOUR jako třeba Shriners Hospitals pro Children Open, John Deere Classic a Waste Management Phoenix Open. Soutěžte s kariérními rivaly během celé sezóny, kteří vám zajistí dodatečnou výzvu a příslib odměny.

    The Golf Club 2019 (PS4)

    KARIÉRA
    Kariéra PGA TOUR Prozkoumejte nový a oficiálně licencovaný režim kariéry PGA TOUR včetně Q-School, Web?com Tour, PGA TOUR a FedExCup Playoffs. Online hra pro více hráčů Soutěžte online proti přátelům nebo celému světu v Match Play, Alt-Shot, Skins a dalších. Online spolky Založte si online spolek nebo se k nějakému přidejte a soutěžte ve vlastních turnajích o měnu a postup na žebříčku. Editor kurzů Navrhujte, budujte a sdílejte vlastní vytvořené kurzy online nebo hrajte na výtvorech ostatních.

    The Golf Club 2019 (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly