The Wonderful 101: Remastered
PS4

1 299
Nákupem získáte 39 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina, JaponštinaJaponština
Štítky: Japonsko, Japonské
Kód produktu: 33386
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 250 Kč

nebo

 320 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Veďte armádu 100 úžasných hrdinů napříč světem v této netradiční a unikátní akčně-strategické hře! Remaster The Wonderful 101, exkluzivní hry pro WiiU, je tady a přináší zburusu nová vylepšení. Za hrou stojí studio PlatinumGames známé díky hrám jako je Bayonetta, Astral Chain, NieR: Automata a Metal Gear Rising: Revengeance.


    JEDNOTNÁ PĚST

    Hrdinové napříč světem se musí sjednotit a ubránit planetu Zemi před invazí nepřátelských mimozemšťanů. Jedinou možností jak porazit nepřátele z vesmíru je spojit se a pomocí fantastických schopností vytvořit různorodé formy. Ať je to obří pěst či ostrá břitva, musí překonat své neshody a pracovat jako jeden tým.

    The Wonderful 101: Remastered (PS4)
    INTUITIVNÍ DYNAMIKA
    V této akční hře se strategickými prvky ovládáte 100 hrdinů zároveň a skrze intuitivní a dynamické ovládání, které je známé u her PlatinumGames, je sjednocujete dohromady a bojujete proti zlu, které ohrožuje váš svět. Hratelnost je dosud nevídaná, rychlá a intuitivní. Režisér původní hry, Hideki Kamiya, dohlížel na celý proces remasterování a přidal nespočet vylepšení, které mají hru přizpůsobit všem platformám, na které vyjde. Vylepšení se dočkala také vizuální stránka, framerate, načítání - hra je tak vylepšena na všech frontách.

    The Wonderful 101: Remastered (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla