theHunter: Call of the Wild - 2019 Edition
PS4

1 099
Nákupem získáte 33 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS, Lovecké
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29665
  • 2019 EDITION OBSAHUJE

    - základní hru theHunter: Call of the Wild
    - všech 11 DLC s novou lokací Medved-Taiga

    theHunter: Call of the Wild nabízí nejpropracovanější zážitek z lovu, který byl kdy vytvořen. Vstupte do nádherného otevřeného světa hemžícího se životem – od majestátních jelenů a velkolepých bizonů až po nespočet ptáků, drobných zvířat a hmyzu. Zažijte komplexní chování zvířat, dynamické počasí, střídání dne a noci, precizní balistiku, realistickou akustiku, ale i vylepšený systém větru a mnoho dalšího. Vše ve vás postupně probudí lovce.



    PROZKOUMEJ OTEVŘENÝ SVĚT
    Více než 50 čtverečních mil různorodého terénu, kde se setkáte se vším od bažin a hustých lesů po svěží údolí a otevřená pole. Velký svět hry theHunter: Call of the Wild je rozdělen do několika separátních a odlišných revírů, z nichž každý je plný překvapení a nezapomenutelných momentů. Každá píď divočiny je vytvořena za pomoci oceňovaného enginu Apex společnosti Avalanche.

    theHunter: Call of the Wild (PC)

    STAŇ SE LOVCEM
    Získej a vybav se množstvím pušek, pistolí a luků. Uprav si je za pomoci optických zaměřovačů a používej různé druhy munice. Hra umožňuje také rozvoj vlastní postavy odemykáním různorodých dovedností a vybavení. Nauč se používat vábničky a pachy, ale především pozorně pozoruj svou kořist. Studuj chování zvířat, stopy a jejich pohyb. Buď lovcem.

    theHunter: Call of the Wild (PC)

    SDÍLEJ SVÁ DOBRODRUŽSTVÍ
    Kromě hry pro jednoho hráče nabízí theHunter: Call of the Wild také unikátní hru pro více hráčů. Až 8 kamarádů se může spojit v kooperativních, ale i kompetitivních módech. Užít si tak můžete širokou nabídku výzev, misí a událostí.

    theHunter: Call of the Wild (PC)

    KOMPLETNÍ VYDÁNÍ
    Kromě původního obsahu hry theHunter: Call of the Wild přináší edice 2019 i zmrzlou a drsnou rezervaci Medved-Taiga, jakož i táhnoucí se stepi rezervace Vurhonga Savanna. Zkoumejte rozmaitné rezervace v terénním vozidle, tábořte v divočině ve stanech a pozemních úkrytech a vyberte si z široké škály specializovaných zbraní, s jejichž pomocí nejlépe skolíte svou kořist.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla