Horizon: Forbidden West CZ
PS5

(11x)
799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Sci-Fi, TPS
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33756
Hra také dostupná pro:  PS4
  • Připojte se k Aloy, která se vydává do nádherné, ale zároveň nebezpečné pustiny Forbidden West, v níž se skrývá tajuplná hrozba. Vraťte se do postapokalyptického světa daleké budoucnosti hry Horizon a prozkoumejte vzdálené kraje, bojujte s většími a úchvatnějšími stroji a seznamte se s novými kmeny.


    VELKOLEPÁ PUSTINA

    Krajina umírá Roztroušené zbytky lidstva pustoší divoké bouře a nezastavitelné pohromy, zatímco se kolem jejich osad plíží hrůzné nové stroje. Život na Zemi směřuje k dalšímu vyhubení a nikdo neví proč. Objevte daleké kraje, nové nepřátele, bohaté kultury a pozoruhodné postavy. Prozkoumejte bujné lesy, propadlá města i impozantní pohoří Ameriky daleké budoucnosti.

    Horizon: Forbidden West CZ
    NOVÁ NEBEZPEČÍ
    Teď je na Aloy, aby odkryla tajemství ukrytá za těmito hrozbami a obnovila pořádek a rovnováhu světa. Během své náročné výpravy se bude muset setkat se starými známými, tvořit aliance se vzájemně bojujícími novými frakcemi a odhalit odkaz prastaré minulosti – a zároveň zůstat vždy o krok vepředu před zdánlivě neporazitelným nepřítelem. Zapojte se do strategických bitev proti obrovským strojům i lidským nepřátelům a využívejte zbraně, vybavení a pasti vyrobené z nalezených dílů.

    horizon forbidden west
    ZNEPOKOJIVÁ TAJEMSTVÍ
    Odhalte tajemství bezprostředního kolapsu Země a odemkněte skrytou kapitolu dávné minulosti… která Aloy jednou provždy změní.

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (54)

    • Michael (Xzone.cz)

      Question: Zdravím, zatím byl ukázan pouze trailer a DLC se více neví. Tipuji, že vyjde stejně jako u předchozího dílu, tedy pouze ve formě digitálního nákupu.

    • Question

      V dubnu má vyjít DLC... Máme nějaké informace, jako délka herní doby, zda to bude krabička (, nebo jen kód), nějaká lepší edice, dáreček...?

    • Excited

      Vysoká hodnocení (recenze) se daly očekávat, nicméně jsem i v souvislosti s blížícím se datem vydání a po rekapitulaci příběhu Zero Dawn (česká pobočka Playstation) o to více natěšený.
      Než se však vydám na zapovězený západ, musím zůstat člověkem v Dying Light 2.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      sagittario: Zdravím, edice by měly být na prodejnách nachystány hned od rána. Odesílat dopravou budeme ve čtvrtek :)

    • sagittario

      Budete mít sběratelské edice připravené pro vyzvednutí hned 18.2.?

    • Vzteklina

      Dobry den, bude baleni obsahovat disk se hrou, nebo jen kod na download, jako sberatelska edice? Dekuji za odpoved.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      proste_onik: Zdravíme, cena by se měnit neměla. Doporučená prodejní cena Sony je dokonce 2119 Kč.

    • proste_onik

      Bude se prosím ještě měnit cena, nebo zůstane na 1 999 Kč?

    • NoName

      @Lukaso 23 Co čekáš? Je jich málo protože je to limitovaná edice. Navíc jsme malý trh a o tyto sběratelky je velký zájem, takže jsou pryč hned. Zkrátka štěstí přeje připraveným a kdo dřív příde ten dřív bere. Ale tady alespoň nějaké byli. U konkurence jsem je ani nezahlédl.

    • Lukaso 23

      Ale ta nejdražší sběratelská edice tady ani nebyla tak jak je možné žesou rozebrane Tome přide nefér zase Sony dělá problémy

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Lukaso23: Zdravím, sběratelky už jsou kompletně rozebrané. Pokud by se nám u Sony povedlo navýšit kusy, tak určitě zase vrátíme do nabídky :)

    • Lukaso 23

      Dobrý den chtěl bych se zeptat zberatelky už nebudou děkuji za odpověď

    • Modest

      Nicméně mi to nedalo a zavolal jsem na prodejnu... V té chvíli jsem viděl pouze obyč edice a speciálku pro PS4. Že bych měl zájem o speciálku pro PS5. Pán na telefonu mi říkal, že by to mělo jít a objednávku mi zadal do systému. Tak snad to klapne.

    • Modest

      Nechápu... Zřejmě jde o politiku vydavatele hry? Protože ani jinde jiné edice (od speciály včetně nahoru) nejsou k mání. Někde sice něco je, ale bez možnosti předobjednat (pouze sledovat stav...). Jen někde se dá předobjednat. Otázka, zda posléze ale nenapíšou, že smůla a nezbylo...

    • BackPa

      Tomíno : To byl jeden z příkladů, já sbírám trička a hrníčky, což většinou Xzone nabízí.
      Ale těch důvodů tu je víc, třeba Milese jsem rušil protože se na mě nedostalo s PS5. A proč kupovat hru za plnou cenu, když si ji nemám na čem zahrát? A klidně bych našel i pár dalších důvodů.
      Každopádně zájem byl asi velký, když to shodilo servery :D

    • MR.J el

      Dobrý den, jak pravíte.. Celé dny na to čekám, klepu se a nakonec tohle po x minutách točení kolečka načítání. 2.9. jsem hned jak bylo možné předobjednal a taky na mě Regalla edition nevyzbila a dnes toto.. jsem velmi zklamán :((

    • Dejv

      Tak to jo :D :D :D stranky ve 12.00 nejdou a kdyz naskoci vsechno je pryc xDD

    • Tomíno

      Ano, také kupuji jen na Xzone a v případě že by některý obchod nabízel jako dárek sochu Aloy v životní velikosti tak objednávku hned zruším a kupuji jinde:-D jinak k tomu nevidím důvod a přijde mi to jako blbost... Objednávám kvůli hře a obsahu tě dané edice, ne kvůli tomu že Xzone přidá tričko a JRC trenky :-DD to mi přijde už jako totální kravina a na to už jsem asi moc starej :-)

    • BackPa

      Nikdy neplatím dřív, než pár dnů předem. Nevidím důvod. Kdybych o hru neměl zájem, tak si ji přece nepředobjednávám. Navíc platit hru půl roku (rok) dopředu je blbost. Já prakticky nakupuju jenom na Xzone, když bude někde lepší dárek, tak klidně obchod změním. Kdyby k tomu náhodou někdy došlo, tak by zase obchod musel řešit vrácení peněz. Zbytečná ztráta času.

    • Tomíno

      Nerad bych tímto vyvolával určité rozbroje, ale osobně si myslím že podstatný rozdíl mezi zájemcem a vážným zájemcem je v tom že buď si hru jako zájemce čistě jen předobjednám a čekám co bude, nebo si hru jako vážný zájemce předobjednám a hned zaplatím abych si pojistil že se na mě v případě Collectorky dostane v předstihu. Jako obchodník bych logicky dal přednost již zaplaceným předobjednávkám před ostatními. Osobně jsem si hru předobjednával začátkem minulého týdne hned ji kartou zaplatil. Následně koncem téhož týdne mi přišel mail s nabídkou od Xzone na změnu objednávky tudíž jsem změnil na "obyčejnou" Collectorku. Ta Regalla mi také přijde dost předražená... Ale to už je každého věc. Přeju hezky den všem ????

    • Modest

      BackPa: Sociální sítě nevedu. Díky za info.

    • BackPa

      V Pondělí. Mají to na FB.

    • Modest

      Já to tady sjíždím každou chvíli a čekám na "obyčejnou" special edition. Říkám si, kdy asi bude možné si ji objednat?

    • BackPa

      Já jsem třeba jeden z těch, co objednávali už v 2020. Logicky, když dojde k oznámení nějaké hry, tak následující dny, jakožto fanda dané hry, sjíždím Xzone, jestli už hra nejde předobjednat. Tehdy se zadařilo, tak nevidím důvod, proč by ta objednávka neměla být platná. Naopak já bych to bral jako nefér, protože musím chodit do práce a tedy bych rychlou předobjednávku 2.9.2021 nestihnul a možná by se na mě pak ani nedostalo se sběratelkou. Tak ji mám jistou.
      A co se týče Regalla edice, tak pokuď to není edice v poštu pár jednotek kusů, tak si nemyslím, že se žádné kusy do prodeje nedostanou. Měl jsem na ní zálusk a do 5500,- bych ji bral, ale ta edice je hodně předražená, když to srovnám s klasickou sběratelkou, takže bych řekl, že nějaké kusy určitě zbydou.

    • Cutlerr

      Již jsem Vám psal na mail p. Bobrovský a s komentářem p. Mr.J. plně souhlasím.

    • Mr.J

      Jan Bobrovský (Xzone): Dobrý den, tak to mi moc nepřipadá fér, že přednost májí objednávky z roku 2020, když předobjednávky celosvětově začali letos 2.9.2021, tudiž by se měli brát předobjednávky z onoho 2.9.21 a ne z roku 2020 kdy nikdo (až na pár vybraných) ani nevěděl, že tu ta možnost předobjednat u vás je. Škoda :(

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Cutlerr: Zdravím, napište nám prosím na email xzone@xzone.cz konkrétní příklady a můžeme na to mrknout, pokud máte takové podezření. Jinak netušíme o čem je řeč a zde v diskuzi to moc nevyřešíme :)

      První předobjednávky na hru byly spuštěný už v den oznámení 15. června 2020 a většina zákazníků, kteří obdrželi email na změnu objednávky je právě z tohoto data. Poté byl předprodej na několik měsíců pozastaven.

    • el

      Cutlerr: Ano, máte pravdu.. mám to úplně stejně. Po neustálé aktualizaci stranky kdy se objevila možnost předobjednat jsem uskutečnil onu objednávku a stejně nemám možnost získat edici Regalla. A jakožto velký fanoušek Horizon jsem velmi zklamán a tato situace mě velmi mrzí.

    • Cutlerr

      Dobrý den, na Facebooku již někteří sdíleli potvrzené předobjednávky na Regalla edice včetně času objednání o mnoho hodin později, než další, kteří reagovali a to včetně mě. Mohu se zeptat kdo a jak tyhle pořadníky vytváří? Zase se zde hraje na známý známého, nebo jak si to mám vysvětlit? A tohle u Vás nevídám poprvé. Děkuji za odpověď.

    • BackPa

      Tričko pěkné, ale bez toho bílého půlkruhu by bylo mnohem hezčí, si myslím.

    • Lukaso 23

      Už víte jaký bude mezi těma 2 sběratelky rozdíl děkuji za odpověď

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Zdravím, obě sběratelky i speciální edici budeme mít v nabídce. Více informací k tomu budeme mít už brzy. Sledujete určitě naše sociální sítě :)

    • Dejv

      Kuba : podivej se na Vortex youtube je tam info o tom

    • Kuba

      Četl jsem, že Sony chce u této hry povolit upgrade z PS4 verze na PS5 verzi zdarma. Jestli to tak opravdu bude, rozdílné cenovky těchto dvou edic nějak postrádají smysl. Je výhodnější koupit tu levnější verzi na PS4.

    • LukeLee

      Když si dáte vyhledat sběratelskou edici na googlu, tak u Xzone už byla (nebo bude) k dispozici. Xzone ale sběratelské edice nejdřív nabízí prvním předobjednavatelům základní verze hry. To může znamenat, že už tu k dispozici nebude.

    • Proky

      Sběratelska bude? PS Česko potvrdilo, že v ČR budou.

    • -T

      Dobrý den,
      máte prosím v plánu uvést do prodeje edici Regalla ke hře Horizon FW?
      Budete jako vždy informovat předem ohledně dostupnosti jiných/lepších edic (Regalla Edition)?
      Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.
      -T

    • Lukaso 23

      Dobrý den kdy bude sběratelská edice děkuji za odpověď

    • Martin

      Dobrý den, bude ke hře i nějaký pěkný dárek, děkuji za odpověď

    • BackPa

      Já tady nakupuju všechno.

    • MR.99

      Spíš je otázka, jestli opět nebude exkluzivně jen u konkurenčního shopu, s tím mě upřímně Sony naštvala u Days Gone. Protože co se týká sběratelek, tak jsem loajální a kupuji jen tady.

    • BackPa

      Bylo potvrzeno, že sběratelka příjde i do České republiky. Takže nezbývá, než čekat.

    • tomáš

      cz titulky? tak to je pecka

    • TWITCH - Pun1sh3r_CZ

      Zdravím,

      zapojím se do diskuze a taky se chci zeptat, zda bude k dostání sběratelská edice.

      Díky za odpověď.

    • BackPa

      Sběratelská edice za 200€? Těch 5000 bych za to i dal. Uvidíme, jestli dorazí i k nám a v jakém počtu, ale jelikož předobjednávku mám už přes rok, tak by se na mě dostat případně mohlo :D

    • WetNoodle2906

      Dobrý den,
      chtěl bych se zeptat, zda bude k mání Collectors edition nebo Regalla edition. Děkuji.

    • ew_

      Zdravím ????
      mám dotaz ohledně edice Regalla ke hře HFW, zda máte v plánu ji uvést do prodeje?
      Mnohokrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.

    • mirai2211

      A kolektorky neobsahují hru na CD, pouze kód na store.

    • mirai2211

      Teď oznámili 3 edice:
      ze steelbookem specialku za 100$
      kolektorku za 200$
      a lepsi kolektorku za 260$.
      Uvidime zda bude i v ČR. ocekavam zeny 2800/5600/7500

    • MR.99

      Taky doufám ve sběratelku, bude?

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (11)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Xzone :)
    • Stovky hodin
    • Grafika
    • Perfketní pokračování

      (Xzone.cz)
      Ověřený nákup
      • Skvělá cena a skvělý dárek ke hře v den vydání.
      • Všechno naprosto v pořádku.

      Skvělé RPG, které je pokračování Horizon Zero Dawn. U tohoto dílu jsme se konečně dočkali českých titulků.

      (Xzone.cz)
      Ověřený nákup
      • Ještě lepší design světa a herních událostí než v prvním díle
      • oproti prvnímu dílu je v cz
      • nic

      Horizon Forbidden West dokázal překročit stín původní hry a stává se ve všech ohledech ještě lepší hrou

      (Xzone.cz)
      Ověřený nákup
      • Super grafika
      • Velká mapa
      • Spoustu věcí na prozkoumávání
      • Příběh
      • Ovládání

        Bohužel jsem si ještě nezahrál DLC jelikož mám Americký účet a u kreditů jsem si až po koupi všiml že je to jen pro české účty :D A rozehrávat hru znovu na českém účtu to se mi nechtělo :D Jsem jinak opravdu rád za dárek. Celkově Xzone dává luxusní dárky.

        (Xzone.cz)
        Ověřený nákup
        • Příběh
        • Soundtrack
        • Grafika
        • Hratelnost

          Skvělá hra, koho bavil první díl, určitě s tímto neudělá chybu :)

          (Xzone.cz)
          Ověřený nákup
          • Neskutečně nádherná grafika
          • Moc pěkný svět na desítky hodin zkoumání
          • Sympatická hlavní hrdinka
          • Perfektně navržení robodinosauři a zábavné souboje s nimi
          • Příběh je slabší
          • Občas horší přesnost skákání

          Pro fanoušky open-world her rozhodně povinnost

          (Xzone.cz)
          Ověřený nákup

          (Xzone.cz)
          Ověřený nákup

          Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
          Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
          Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

        Sledujte nás na instagramu

        velikonoce, veselevelikonoce, svatky
        soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
        chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
        onepiece, monkeydluffy, kucharka
        thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
        dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly