Observer: System Redux - Day One Edition
PS5

749
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové, 2D adventura, Psychologické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37719
  • Píše se rok 2084. Budoucnost je nakonec mnohem temnější, než si kdo dokázal představit. Nejdřív tu byl Nanophage. Digitální mor, který zabíjel tisíce a tisíce těch, kteří se rozhodli augmentovat svou mysl a tělo. Pak přišla válka, po které byly Západ i Východ zdecimované a roztříštěné. Jelikož nezbyl nikdo, kdo by uchvátil moc, převzaly vše korporace a vytvořily si své vlastní pokřivené říše. Vy jste nástroj korporátního útlaku. Lidé se vás bojí a pohrdají vámi. Hackujete ta nejtemnější zákoutí mysli svých podezřelých. Plížíte se jim do snů, odhalujete jejich obavy a vytáhnete odtamtud cokoliv, co může vaše vyšetřování potřebovat. Jste Pozorovatel. Observer: System Redux přináší vylepšení po všech stránkách, včetně skvělé vizuální stránky.

    DAY ONE EDITION OBSAHUJE

    - hru Observer: System Redux
    - malý artbook
    - soundtrack 

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)


    STAŇTE SE NEURÁLNÍM DETEKTIVEM

    Hrajete za Daniela Lazarského, elitního vyšetřovatele z budoucnosti, kterou vykreslila zesnulá kyberpunková ikona Rutger Hauer. Jako Pozorovatel hackujete mysl podezřelých, abyste z nich dostali indicie a důkazy. Cokoliv, co cítili, co si mysleli či pamatovali, může a bude použito k řešení vašeho případu.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    POŽÍREJTE JEJICH SNY
    Pomocí zařízení známého jako Dream Eater hackujte mysl mrtvých a umírajících, abyste prožili jejich poslední okamžiky a prozkoumali jejich obavy a obsese. Ponořte se do zvrácených neurálních bludišť a pátrejte po stopách, které vám pomohou najít nepolapitelného vraha. Ale pozor: čím hlouběji se vydáte, tím víc riskujete, že přijdete o vlastní příčetnost.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    NASAJTE ATMOSFÉRU ROKU 2084
    Vstupte do světa zpustošeného válkou a kyber-morem, kde je život laciný a naděje zřídkavá. Kde většina lidí udělá cokoliv, aby utekla před chmurnou existencí. Virtuální reality, drogy pozměňující mysl, neurální implantáty – vyberte si jed a nechte se unést do blaženého zapomnění. Ale pamatujte: ať půjdete jakkoli hluboko, před Pozorovatelem nikdy neuniknete.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    SYSTEM REDUX
    Veteránští Pozorovatelé se dokážou ponořit hlouběji do této dystopické reality díky třem zcela novým vedlejším případům, které mohou řešit. „Errant Signal,“ „Her Fearful Symmetry“ a „It Runs in the Family“ přidává hernímu příběhu další vrstvu hloubky a zkoumá provokativní témata budoucnosti, která se brzy může stát naší přítomností. Systém Redux kromě toho nabízí rozšířenou hratelnost, která zahrnuje nové herní mechanismy, nová tajemství, přepracované plížení, dodatečné neurální výslechy a vylepšení hry provedená díky komunitě hře Observer. Nováčci mají šanci prožít jeden z nejnapínavějších kyberpunkových příběhů ve vší slávě nové generace, a to díky rozlišení 4K, vylepšeným texturám, novým animacím, modelům a efektům, to vše zcela transformované díky úchvatnému ray-tracingu a nasvícení v HDR.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly