Spacebase Startopia
PS5

1 599
Nákupem získáte 48 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Sci-Fi, Vtipné, Manažerské, Vesmírná, Kooperativní, Ekonomické, RTS
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36140
Hra také dostupná pro:  PC
  • Spacebase Startopia uchvátí hráče svou originální kombinací ekonomické situace a strategického budování říše ve spojení s potyčkami z klasických strategií v reálném čase a pořádnou dávkou humoru. Kromě náročné kampaně pro jednoho hráče a univerzálního bitevního režimu jsou zde rovněž soutěžní i kooperativní režimy až pro čtyři hráče. A kdyby správa tří palub vesmírných stanic, zabavení osmi mimozemských ras a obrana proti nepřátelským vetřelcům nepředstavovaly dostatečnou výzvu, dynamický vypravěč s umělou inteligencí se s vámi rozhodně mazlit nebude a bude komentovat události sympatickým, leč ostrým způsobem.

    BALENÍ OBSAHUJE

    - hru Spacebase Startopia
    - sadu tištěných pohlednic


    PŘÍBĚH CO POHLTÍ

    Kompletně dabovaná kampaň pro jednoho hráče s 10 misemi prověří vaše schopnosti velitele Spacebase Startopia, zatímco se budete snažit vytvořit jednu z těch nejatraktivnějších obchodních a turistických destinací ve známém vesmíru.

    Spacebase Startopia (PS4) VAŠE ZÁKLADNA
    Každá ze tří palub bude vyžadovat vaše vůdcovské schopnosti, přičemž v podpalubí budou všechny klíčové místnosti k přežití, zatímco zábavná paluba se bude soustředit na vaše návštěvníky a flora a fauna, jež se nachází na biologické palubě, vám poskytne dostatek zdrojů k přežití a zároveň poslouží jako domov elegantních dryád.

    Spacebase Startopia (PS4) KONKURENCE
    Zvítězte nad konkurenty, neboť na vesmírné stanici nejste jediní. Sabotujte ekonomiku soupeřů nebo na ně zaútočte se svými mechy, řiďte obchodování a dávejte pozor na vesmírné piráty, kteří by se na vaši stanici rádi nalodili.

    Spacebase Startopia (PS4)
    VAL
    Dynamický vypravěč s umělou inteligencí „VAL“ reaguje na vaše rozhodnutí a je vždy na vaší straně slovem i činem – a občas i extrémně nekvalifikovaným komentářem. Kromě rozsáhlé kampaně pro jednoho hráče na vás čeká i individuálně nastavitelný režim sandbox, jakož i soutěžní i kooperativní režim až pro čtyři hráče.

    Spacebase Startopia (PS4)

    VZHŮRU KE HVĚZDÁM
    Pokud by vás náročná kampaň pro jednoho hráče omrzela, tak si můžete užít multiplayer až pro 4 hráče a to jak v kooperativním módu tak si můžete zahrát i proti sobě. V kampani se budete starat o tři různé paluby, 8 mimozemských ras a hlavně je bránit před útoky nepřátel!

    Spacebase Startopia (PS4)

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Spacebase Startopia? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly