Geographicus
PC

99
Nákupem získáte 4 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21323
  • Minimální požadavky

    Windows 95, 98, 2000, ME, XP, 500MHz, paměť 128MB RAM, grafická karta s 16MB RAM

    Sylvánie nebyla vždycky ostrovem: v pradávných dobách to byl poloostrov, připojený k velkému kontinentu. V té době Zemi hojně obývala podivná stvoření - draci, kteří byli nesmírně vzdělaní a mírumilovní. Veškeré své znalosti a vědomosti o Zemi a okolních planetách ukryli do krystalu - kamene mudrců. V obavě, aby se vědomosti neztratili, svěřil poslední žijící drak Balvín krystal starci jménem Geographicus.

    ZACHRAŇTE POSLEDNÍHO ŽIJÍCÍHO OHNIVÉHO DRAKA Geographicus si začal dělat velké starosti poté, co se mu doneslo, že Balvín zmizel, poslední ohnivý drak svého druhu. Už byl však příliš starý na to, aby se vydal na cestu sám, a proto svěřil úkol nalezení a zachránení Balvína malému Geovi. Geo tedy do svého zavazadla dává kámen mudrců a vydává se na nebezpečné pátrání. Na podivném Dračím ostrově se zlatým dolem, na opuštěné stanici ve věčném ledu a v záhadné kouzelné věži na sopce na něho čeká mnoho dobrodružství.

    Pomáhej Geovi při jeho dobrodružném poslání, a doprovázej jej na jeho cestě na Dračí ostrov. Odhal tajemství ledového ostrova Nevergreen. A najdi ostrov starého Balthazara, který je ukrytý kdesi na vulkanickém ostrově.

    Geova dobrodružství vedou krajinami plnými fantazie, vzrušení, ale i humoru. Tvým úkolem je vyřešit spoustu hádanek, rébusů, tajemství a zodpovědět neobjasněné případy. Kámen mudrců ti pomůže. Jsou v něm ukryté veškeré vědomosti o naší planetě a její geografii. Spousta animovaných sekvencí ti prozradí, jaké procesy probíhají v hlubinách Země, co se děje ve Sluneční soustavě nebo jakým vývojem naše planeta prošla. Impozantní animované sekvence poodhalí roušku tajemství zakrývající tvář Země z neuvěřitelné perspektivy. Vydej se na cestu, která je sice místy nebezpečná, zato bez jakéhokoli násilí a naopak plná vědomostí a zajímavých faktů o geografii Země.

    Ponoř se do světa geografie, sleduj všechny odkazy a správně využívej nových poznatků. Než se např. opraví důlní štoly nebo se podaří nastavit výhybky, musíš nastudovat strukturu Země. Osvobodit uneseného draka můžeš pouze tehdy, když vyřešíš mnoho hádanek a otázek z nejrůznějších oblastí geografie, např. která zvířata patří ke kterému období Země? Kolik času potřebuje sluneční světlo na cestu k Zemi? Osvobodit draka se podaří s pomocí kamene mudrců starého tísice let. Tak neváhej tvé dobrodružství může práve začít!

    Obrázky :

    • Geographicus
    • Geographicus
    • Geographicus
    • Geographicus
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly