SPECNAZ: Project Wolf
PC

299
Nákupem získáte 9 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Světová válka
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11227
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Téma taktické střílečky se točí kolem ruských speciálních jednotek a už jen to prý dělá SPECNAZ originální - ve většině her, kde se totiž nějakým způsobem objevují Rusové nebo Rudá armáda, hrajeme většinou proti nim. V této hře to bude ale jiné. Hlavním hrdinou se stane příslušník SPECNAZ, který plní úkoly svých nadřízených. Kampaň bude rozdělena do 5ti částí, z nichž každá se má odehrávat v jiné oblasti (Irán, Jemen, Afghánistán, Uzbekistán a Myanmar nebo-li Barma). Celkově však půjde o to najít a získat zpět atomové bomby, které někdo ukradl během jejich transportu do Ruska. Ve hře budete například ničit síť teroristické skupiny ABU NIDAL (především jejich tréninková střediska v Iránu), nebo spolupracovat s jednotkami Delta Force během protidrogových akcí na Barmě. V misích můžete dále očekávat různé úkoly jako je ničení objektů/věcí, eliminace nepřátel, zachraňování zajatců atd. Své vojenské povinnosti budete plnit ve dne i v noci, samozřejmostí se stanou různé zpestřující efekty počasí. Co se týče zbraní, měly by být údajně co nejrealističtější, vývojáři však bohužel nemají k dispozici jejich skutečné modely. Zdrojem informací jsou jim tedy většinou odborné texty. Během hry budete moci ovládat vozidla i helikoptéry, plánuje se rovněž multiplayer, o kterém ale zatím nebyly uvolněny žádné detailnější informace. Hlavní devizou hry má být mimo jiné i snadné ovládání, ke kterému postačí několik kláves a myš.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (11)

    • Anonym

      2Pavel: Ty si děláš srandu,prej "prestižní game magazín pLevel",Seš nějak chytrej nezdá se ti???

    • Rich

      Fanfáry!!!
      Už je to tady,vyšlo to!!!

    • sebelian

      budu mit tuto hru jeste tento rok???

    • Manhunt

      Hmm, už se těším!

    • Muž z budoucnosti

      SPECNAZ: Project Wolf Forever

      Date Released Day Fututre
      18.March 2021

    • Manhunt

      Tak uz mame rok 2006 a ohlaseny dalsi dil SPECNAZ 2 :)), snad to nasi slovensti bratri stihnou vydat a nestane se z toho dalsi "FOREVER" projekt jako DNF nebo STALKER :))

    • Karel Regent

      poslete mi tu hru klidne anglicky nebo rusky slovencky me to je jedno ale ne abych ji sosnul driv z nakeho p2p nez mi prijde to bych byl nasranej
      tesim se na tu hru uz od prvnich obrazku

    • Pavel

      Jedna z nejhorších her co kdy vyjde.Předlouhá doba vývoje 2001-2006 a rovněž i předlouhé tahanice i s vydavatelem = nejzaostalejší hra na trhu(grafika koncept hratelnost.)A v prestižním game magazínu Level tato hra dostane jen 1 z 10.Což myslím mluví za vše. Prostě nekupovat!

    • fighter

      Posledni screenshoty (na Tiscali Games) vypadaji bombasticky. Myslim, ze ta hra bude mit dobry potencial - uz tim, ze se nebude hrat za US jednotky, ale za Rusy. Tesim se ;-)

    • Manhunt

      Dobry den, chtel bych se zeptat KDY tato hra bude vydana, jestli to bude jeste tento rok :), dekuji

    • Anonym

      Delta Force:Land Warior som hral a ma to na dnesnu dobu uplne hnusnu grafiku tak ti doporucujem si to spustit v dnesnej dobe a nie ze sa spoliehas na dobre spomienky

      Neni sance aby tato hra vypadala horsie

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor