Scarface
PS2

(2x)
399
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 12099
  • Gangsterská third-person střílečka na motivy filmu Zjizvená tvář s Al Pacinem. Pokud znáte původní film, příběh Scarface: The World is Yours začíná tam, kde film končí. Drogový král Tony Montana byl zabit, ale protože jej ve hře budeme potřebovat, půjde dokonce o hlavní postavu (jeho hlas je kombinací zvukových snímků z filmu a sekvencí nadabovaných imitátorem), rozhodli se tvůrci zařídit, aby útok na svou osobu přežil. Vaším úkolem pak bude Tonymu pomoci vybudovat znovu jeho impérium, o které přišel. Děj se odehrává převážně v Miami, které se vývojářům podařilo vystihnout velmi pěkně a detailně. Budou to nejen exteriéry, ale rovněž interiéry. Přechod mezi nimi přitom není zatížen nahráváním. Způsob, jakým se hra hraje je srovnatelný s GTA (včetně únosů aut, motorových člunů, atd.). Kdo bude chtít, bude si moci souboje ulehčit systémem automatického zaměřování nepřátel, ostatní si mohou nechat v tomto ohledu volné pole působnosti a zkusit štěstí vlastními silami. Ať už tak nebo tak, nepřítele budete moci zasáhnout do různých částí jeho těla. Za to se vám bude plnit tzv. ball metr, který když bude plný, vám umožní přepnout se do speciálního módu z first-person perspektivy a se zpomaleným časem, v němž budete pálit kolem sebe jako zuřivý šílenec. Vedle střílení dojde občas i na nějakou tu interakci s NPC. Ta se bude odvíjet podle toho, jaký jste si stihli vybudovat respekt. Veškerá akce bude směřovat k jedinému cíli - získat dost peněz k zakoupení sídla a znovuobnovení jeho bývalé slávy. Peníze půjde využít i k nabytí nového ohozu, což bude mít vliv nejen na vaši vizáž, ale také vás to dovede k silnějšímu zdraví, rychlejší střelbě, lepším autům, atd. Samozřejmě si díky nim budete moci najmout i nějaké ty pomocníky (řidiče, vymahače, zabijáka). Každý z nich bude oplývat jedinečnými schopnostmi.
    Upozornění: Jazyk použitý ve hře obsahuje výrazy, jež nejsou vhodné pro děti a mládež. Český překlad není nijak cenzurovaný. Řiďte se prosím doporučeným ratingem uvedeným na obalu hry.

    Gangsterská third-person střílečka na motivy filmu Zjizvená tvář s Al Pacinem. Pokud znáte původní film, příběh Scarface: The World is Yours začíná tam, kde film končí. Drogový král Tony Montana byl zabit, ale protože jej ve hře budeme potřebovat, půjde dokonce o hlavní postavu (jeho hlas je kombinací zvukových snímků z filmu a sekvencí nadabovaných imitátorem), rozhodli se tvůrci zařídit, aby útok na svou osobu přežil. Vaším úkolem pak bude Tonymu pomoci vybudovat znovu jeho impérium, o které přišel. Děj se odehrává převážně v Miami, které se vývojářům podařilo vystihnout velmi pěkně a detailně. Budou to nejen exteriéry, ale rovněž interiéry. Přechod mezi nimi přitom není zatížen nahráváním. Způsob, jakým se hra hraje je srovnatelný s GTA (včetně únosů aut, motorových člunů, atd.). Kdo bude chtít, bude si moci souboje ulehčit systémem automatického zaměřování nepřátel, ostatní si mohou nechat v tomto ohledu volné pole působnosti a zkusit štěstí vlastními silami. Ať už tak nebo tak, nepřítele budete moci zasáhnout do různých částí jeho těla. Za to se vám bude plnit tzv. ball metr, který když bude plný, vám umožní přepnout se do speciálního módu z first-person perspektivy a se zpomaleným časem, v němž budete pálit kolem sebe jako zuřivý šílenec. Vedle střílení dojde občas i na nějakou tu interakci s NPC. Ta se bude odvíjet podle toho, jaký jste si stihli vybudovat respekt. Veškerá akce bude směřovat k jedinému cíli - získat dost peněz k zakoupení sídla a znovuobnovení jeho bývalé slávy. Peníze půjde využít i k nabytí nového ohozu, což bude mít vliv nejen na vaši vizáž, ale také vás to dovede k silnějšímu zdraví, rychlejší střelbě, lepším autům, atd. Samozřejmě si díky nim budete moci najmout i nějaké ty pomocníky (řidiče, vymahače, zabijáka). Každý z nich bude oplývat jedinečnými schopnostmi.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • CJ

      Je to kravina kdybych to tušil tak to nekoupím navýc když si můžu zahrát GTA IV.

    • mertar

      tato hra je bom bove je proste skvela hral jsem ji u strice a natchala mne ch ci si ji koupit na
      PS2

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Miami, dekadentní, bohaté i ubohé město zároveň dostane lekci od vás, obyčejného kubánského emigranta, který městu udělí lekci, ukáže, kdo je boss a navrch přihodí 5 kilo čistýho heráku:)

    • Po GTA: Vice City/Vice City Stories, je právě Scarface zaslouženě mojí nejoblíbenější městskou akcí, jsou to prostě 80sátky jako řemen!
    • 1.Místy obtížné tak, že by na to i T. Montanovi chyběly nadávky.

    • 2.Grafika neodpovídá ani standartu roku 2006, Tony a jiné hlavní charaktery jsou celkem povedené, avšak město, auta a ostatní lidé jsou dnes už podprůměr.

    • 3.Vice City je i co do hratelnosti přecejen o kus větší zábava.

    Po debutu na PC jsem velice rád Tonyho uvítal i na televizní obrazovce prostřednictvím PS2.
    Pan Montana už na Vás čeká ve své pracovně v bílém kvádru a nedivte se, že je tam na zemi rozložen igelit. Možná se bude malovat, možná vás v něm odnesou nohama napřed, když nebude boss v náladě:D

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • - Tonyho hlášky
    • - povedená mapa Miami
    • - obchodování s drogami
    • - na dnešní dobu horši grafika
    • - časem se to stává stereotypním

    Velice povedená hra s Al Pacinem v hlavní roli trochu mně sice sklamalo že Tonyho nedabuje přímo Pacino ale i tak je to skvělá hra.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly