Battlefield 3 - Premium Edition (bez DLC) - BAZAR
X360

299
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20554
  • Obsahuje pouze základní hru. Přibalená DLC nejsou funkční.

    Battlefield 3

    Ve hře Battlefield 3, si zahrajete za elitního vojáka US Marines. Srdce vám rozbuší singleplayerové mise i bezkonkurenční multiplayer v misích rozesetých po celém světě. Nový engine Frosbite 2 posune tuto střílečku na úplně novou úroveň.

    Vývojové studio DICE si drží náskok před konkurencí. A díky inovacím v herním enginu bude mít Battlefield 3 vynikající kvalitu obrazu, rozlehlé arény, masivní destrukci, dynamický zvuk a neuvěřitelně realistické animace postav. Kulky vám budou hvízdat kolem uší, stěny se zhroutí při zásahu a výbuch vás přiková k zemi.

    Battlefield 3 PREMIUM (5xDLC)
    Battlefield 3 Premium je nová služba s velkým množstvím tematicky zaměřeného obsahu, která hráčům poskytne možnost zahrát si všechna připravovaná rozšíření přednostně, obohatit si možnosti úprav vlastního vojáka a získat řadu exkluzivních předmětů do hry za skvělou cenu.

    V rámci členství získá hráč všech pět tematických rozšiřujících balíčků pro Battlefield 3, včetně dvoutýdenního přednostního přístupu do akce. Obdrží také velké množství unikátních herních předmětů, které nelze nikde jinde získat. Jedná se například o nůž ACB-90, sadu psích známek a exkluzivní kamufláže pro vojáky i zbraně. Členové klubu Battlefield 3 Premium získají rovněž přístup k novým funkcím, jako je například možnost resetovat multiplayerové statistiky, exkluzivní emblémy pro čety, přednostní řazení ve frontách na serverech.

    Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit
    V rámci této sady si hráči automaticky odemknout 15 různých zbraní, doplňků a vylepšení pro bojovou techniku, které jim pomohou okamžitě naskočit do hry.

    Hlavní rysy :

    • Frostbite 2 – Battlefield 3 jede na enginu Frosbite 2 nejvýkonějším enginu, ve kterém jsou animace, výbuchy, osvětlení a zvuky propracovanější a realističtější.
    • Vžijte se do boje - Uslyšíte jak budou kulky narážet do zdí blízko vás zatímco budete tahat padlé kamarády do bezpečí. Válečné peklo zaútočí na vaše smysly a budete mít pocit jako byste byly přímo v akci.
    • Bojová vozidla - využijete všechna možná válečné bojové prostředky ať už pozemní tak i letecké a námořní.
    • Boj v městech - Bojujte na známých i nečekaných místech v USA, na Středním východě a Evropě. Úzké uličky měst se budou střídat se spustošeným předměstím a bojem v otevřené krajině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • whiterspon

      zajimave ja ji mam v cestine titulky a i menu je ceske :)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      whiterspon: Tato verze je pouze v angličtině, proto je také o něco levnější :)

    • whiterspon

      Bude tam ta cestina ? asi ano kdyz je to CZ nebo ne ? predem dekuji za upresneni p.s. to je nejaka akce ze tam jsou ty bonusy a za takovou cenu ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla