FIFA STREET 4
X360

499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16837
  • Poprvé v této sérii pouličního fotbalu se klade největší důraz na realističnost, s čímž je spojeno i využití klasické grafiky, která právě ve třetím dílu vymizela. Těšit se můžete i na nejznámější tváře kopané a na více než 35 koutů světa. Nová funkce s názvem Street Ball Control. FIFA Street nabídne pestrý arzenál revolučních stylů driblinku, triků a fint, které v rámci zápasů vyhecují souboje 1 na 1.Ať už si oblíbíte elegantní nadělování soupeři jedněch jesliček za druhýma, jak se to dělá na ulicích v Amsterdamu, nebo budete vyznávat spíše fyzický styl fotbalu s mnoha souboji o míč, který je typický pro Londýn, můžete se těšit na skvělé možnosti vedení míče a vysokou míru citlivosti ovládání, jaká v žádné jiné fotbalové videohře zatím nebyla k vidění. Pro obehrávání protihráčů můžete navíc vůbec poprvé využívat i výskoky, sofistikované narážečky, krátká rychlá přiťuknutí a více než 50 skvělých fint a triků.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • martin

      Dnes jsem si tuhle hru objednal přes internetu za 619kc tady bych si od těch vy.... hru nikdy nekoupil.Lidi nebudte hloupý.

    • dean2

      Tedka mají v tescu akci kde stojí tahle hra jenom 790.. coš je super cena:)) chtělo by to možna taky nějakou akci tady chlapi:))

    • jogy

      budete odesilat uz 12-teho?

    • Ilidary

      Bude se zde prodavat i verze s Adidas all-star tymem a stou druhou veci to tvm jak se menuje protoze to je napsany spanelsy tak diky předem

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly