Just Dance 2019
X360

799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Párty, Hudební
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28937
  • Ať už vás život zavede kamkoliv, Just Dance 2019 bude bít ve vašem rytmu! Nejlepší hudební videoherní franšíza všech dob s přes více než 65 milionů prodaných kusů se vrací již tento podzim s 40 novými a zábavnými písničkami. Ať už chcete slavit a nebo jen tak, Just Dance tu je při každé příležitosti! Přidejte se ke komunitě s přes více než 120 miliony členů po celém světě a ukažte své nejlepší pohyby!



    KREATIVNÍ EXPERTI

    Just Dance 2019 přichází s neuvěřitelnou nabídkou obsahu pro celou rodinu! (jen pro konzole Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4) S Just Dance Unlimited, streamovacím členstvím, máte přístup k dalším 400 písničkám a ještě víc! Každá kopie hry obsahuje jeden měsíc členství zdarma! Letos se do vytvoření obdivuhodných prostředí hry zapojilo několik kreativních expertů z různých uměleckých odvětví, jako například street art umělec Chanoir a stop-motion studio Clay Animation. Další spolupráce budou ještě ohlášeny!

    Just Dance 2019 (SWITCH)

    KIDS MÓD
    Vrací se i uznávaný Kids mód! Tento mód přináší těm nejmladším hráčům možnost užít si hru naplno a bezpečně pomocí 8 nových dětem upravených choregrafií a dalších písní. 40 nových písní je k dispozici i na konzole ze starší generace! (Wii, Xbox 360)

    Just Dance 2019 (SWITCH)

    UČENLIVÁ HRA
    Zatancujte si s Just Dance svým vlastním stylem! Just Dance zážitek ještě nikdy nebyl tak přizpůsobitelný. (pouze na Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4) Hra se naučí rozpoznávat vaše taneční pohyby a nabídne vám další obsah, který by se vám mohl líbit! Následujte své instinkty a vyberte si ten nejlepší předpřipravený playlist, který bude odpovídat přesně vaší náladě a nebo nechte hru, aby vám dala doporučení přímo pro vás. Pro každý moment existuje správný Just Dance playlist. Personalizování vašeho herního zážitku ještě nikdy nebylo tak jednoduché jako teď s novým intuitivním rozhraním. Vyberte si své oblíbené písničky z rozrůstajícího se Just Dance katalogu a vytvářejte si vlastní playlisty pro své Just Dance párty!

    Just Dance 2019 (SWITCH)

    SEZÓNNÍ A SPECIÁLNÍ PLAYLISTY
    S Just Dance 2019 párty pokračuje celý rok. (pouze na Nintendo Switch, Wii U, Xbox One, PS4) Nová dynamická home page ukazuje veškeré sezónní a speciální playlisty, herní novinky a novou komunitní sekci. Sledujte nejnovější novinky, zúčastněte se online módu World Dance Floor a nebo si pusťte tématické doporučené playlisty… zcela nový home screen je základem celého Just Dance! S Just Dance Unlimited párty nikdy nekončí. V průběhu roku budou přibývat další písničky, aby obohatily stávající doporučené playlisty a módy.

    Just Dance 2019 (SWITCH)

    STAČÍ TELEFON
    K zábavě nepotřebujete už žádné další příslušenství! Stačí vám jen smartphone s aplikací Just Dance Controller. (pouze na iOS, Android, kompatibilní s Xbox One a PS4) Využijte svůj smartphone k trackování svých pohybů a sledování skóre - není potřeba žádná kamera, Kinect nebo PS Move! Pomocí telefonu může hrát najednou až 6 hráčů.

    Just Dance 2019 (SWITCH)

    NOVÉ HITY
    Od žebříčkových hitů po rodinné favority, zatancujte si na 40 skvělých písniček, včetně:
    • Finesse (Remix) – Bruno Mars Ft. Cardi B
    • Bum Bum Tam Tam – MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
    • Bang Bang Bang – BIGBANG
    • Mad Love – Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
    • Shaky Shaky – Daddy Yankee
    • Dame Tu Cosita – El Chombo Ft. Cutty Ranks
    • OMG – Arash Ft. Snoop Dogg
    • Mi Mi Mi – SEREBRO
    • Mama Mia – Mayra Verónica
    • Narco – Blasterjaxx & Timmy Trumpet
    • Fire – LLP Ft. Mike Diamondz
    • … a mnoho dalších!

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly