Tetris
3DS

499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20163
  • O Tetrisu
    Každý, kdo jednou zkusil tuto klasiku zná její světově proslulou titulní melodii a ten úžasný pocit, když se vám povede vymazat čtyři řady tetrisových kostiček najednou. Už více jak dvacet let se hráči z celého světa, jedno odkud jsou či kolik jim je, baví navigováním kostiček různých tvarů tak, aby zapadly do otvorů již vzniklých řad, s cílem před očima vytvořit celou řadu, která následně zmízí. Mluvíme o Tetrisu, kultovní logické hře, která se nyní dostává také na Nintendo 3DS. Samozřejmě s dechberoucím prostorovým třetím rozměrem, který nechá kostičky létat i mimo obrazovku!

    Dvacítka herních módů
    Ať už hrajete sami nebo s dalšími hráči - více jak 20 různých herních módů na vás čeká v tomto vydání Tetrisu. Můžete se vrhnout na nekonečný maraton nebo si na svůj stůl v obýváku položit AR kartičku a sledovat, jak se tvoří řady kostiček ve vašem reálném prostředí. Tomu se říká augmented reality aneb rozšířená realita.

    Hrajte proti přátelům, proti počítači nebo proti času a pokud vás omrzí klasický Tetris, zkuste některé alternativní varianty. Například se pokuste pronavigovat kostku skrze překážkovou dráhu pěkně dolů do první řady, které na vás bude čekat ta pravá mezera.

    Multiplayer
    Kromě klasických módů pro více hráčů obsahuje hra také pro multiplayerové večery speciální party mód a pro vaše dny na cestách titul podporuje také službu SpotPass, díky které se můžete spojit s hráči z celého světa. Abychom byli přesní: pět herních módů využívá lokálního bezdrátového spojení mezi konzolemi a tři se hodí pro download-play souboje (při kterých stačí, aby alespoň jeden hráč měl cartridge se hrou a osm hráčů může hrát). Pro výše zmíněné online šarvátky pak poslouží módy World Battle a Friend Battle.

    Obrázky :
    • obrázek Tetris
    • obrázek Tetris
    • obrázek Tetris
    • obrázek Tetris
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly