NHL 16: Legacy Edition
X360

499
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Hokej
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19562
  • EA SPORTS NHL Legacy Edition nabízí nejoblíbenější režimy a funkce cenami ověnčeného herního systému, který vznikal pod značkou NHL v průběhu devíti let. Nejen díky aktualizovaným soupiskám a věrným rozpisům utkání jde o perfektní volbu pro fanoušky, kteří si chtějí na konzoli Xbox 360 zahrát bezkonkurenční videoherní hokej.

    NHL 16: Legacy Edition (PS3)

    RYCHLOST, TECHNIKA A AGRESIVITA HOKEJE

    Vychutnejte si výbušnost, energii a maximální rychlost nejlepších hráčů světa díky technologii precizního bruslení. Překonávejte obránce pomocí kliček bez doteku puku a na vlastní kůži zažijte nevyzpytatelnost zápasů NHL prostřednictvím realistických kolizí, skrumáží před brankami a soubojů více hráčů najednou díky systému kolizní fyziky NHL.

    UTÁHNĚTE SI BRUSLE
    Zažijte, jaké to je být hráčem NHL, během vedení postavy svého hokejisty v režimu Be a Pro od juniorského věku až do nejslavnější ligy světa. Každé vaše rozhodnutí ovlivní vztahy s fanoušky, spoluhráči a vedením klubu a podepíše se také na rozvoji vašich dovedností a výkonnostním růstu. Jakmile zvládnete hru za svého profíka v režimu pro jednoho hráče, vyzkoušejte Týmovou hru on-line nebo EA SPORTS Hockey League a dejte se dohromady s přáteli proti soupeřům na síti. A konečně, zahrajte si znovu retrorežim NHL 94 Anniversary s parádními góly, hity, tradiční grafikou a klasickým ovládáním tlačítky.

    DOVEĎTE SVŮJ TÝM KE SLÁVĚ
    Vybudujte ze svého týmu dynastii NHL v režimu Be a GM prostřednictvím voleb v draftu nováčků, trejdů a angažování nechráněných hráčů. Režim Be a GM rozšiřuje manažerské možnosti umožněním řídit, hrát a koučovat ve spolupráci s přáteli, nebo proti nim on-line v rámci ligy za účasti až 30 hráči ovládanými týmy. A konečně je tu nás nejpopulárnější herní režim Hockey Ultimate Team, v němž jediném si můžete sestavit vlastní tým ze svých oblíbených hráčů a hrát s ním o splnění hokejových snů. On-line změřte síly dalšími týmy, které vytvořili fanoušci z celého světa.

    KOMPLETNÍ AUTENTICKÉ SOUTĚŽE
    Vyberte si kteroukoli z osmi lig světa: NHL, AHL, CHL, Liiga, SHL, DEL, Extraliga ledního hokeje a National League. Všechny ligy mají aktualizované soupisky a také rozpis zápasů NHL odpovídá skutečnosti.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Grandissimo

      a je mozny ze kdyz to nevyslo hnedka tak ze by to vyslo treba za pul roku na xbox360??

    • marolem

      Odpovím si sám je tam vše co v ročníku NHL 15.

    • marolem

      Ještě by mně zajímalo jestli tam bude mod SEZONY?

    • Tomáš Pavlata

      Přímo dodavatel nás požádal o zalistování do nabídky.

    • marolem

      Pokut vím nebo co psali Nhl legacy má vzjít jen digitálně? Kde jste vzali e výjde cd formou?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly