Assassins Creed: Syndicate - The Rooks Edition
XBOX

1 099
Nákupem získáte 11 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19676
Hra také dostupná pro:  PS4
  • THE ROOKS EDITION OBSAHUJE:

    - artbook
    - soundtrack na CD
    - oboustrannou mapu Londýna
    - 2 extra mise: Runaway Train a The Darwin and Dickens Conspiracy

    Assassins Creed: Syndicate - The Rooks Edition (PC)

    Nový Assassin Jacob Frye, společně se svým dvojčetem, sestrou Evie, změní s vaší pomocí osudy milionů lidí v novém Assassin’s Creed Syndicate. Postavte se do vedení podsvětí a vytrhněte Londýn z nadvlády korupce v napínavém dobrodružství plném akce, intrik a brutálních soubojů.



    LONDÝN 1868
    Průmyslová revoluce rozpoutala nový věk neuvěřitelných objevů a změnila životy milionů lidí díky technologiím, o kterých se jim ani nezdálo. Davy nadšenců míří do Londýna, aby se mohli stát součástí začátku nového světa. Světa, který již není ovládán králi, císaři, politiky či náboženstvím ale má nového společného vládce – peníze.

    LONDÝNSKÉ GANGY
    Ovšem ne každému je dovoleno těžit z tohoto nového rozvoje. Ač právě oni jsou tím, co pohání britské impérium, nemají životy dělníků daleko k legálnímu otroctví, zatímco hrstka vysoce postavených občanů prosperuje z jejich práce. Krátký a chudý život donutil nižší vrstvy se sjednotit a ve společném protestu vytvořit nový druh rodiny – gangy – které se, ve snaze přežít, uchýlily k životu v podsvětí. Když jim přijdou na pomoc zástupci řádu Assassinů, rozpoutá se znovu odvěký boj s vládci Londýna, který ovlivní moderní historii od úplných základů.

    Assassins Creed: Syndicate (PC)

    PRVNÍ ASSASSÍN STOJÍCÍ U ZRODU MODERNÍ DOBY
    V roli neurvalého a vzpurného Jacoba Frye se vrhněte se zaťatými pěstmi na své nepřátele v novém soubojovém systému, kde můžete jedním rychlým pohybem zneškodnit i více cílů najednou. Pomocí vylepšených plížících technik se nepozorovaně přibližte k nepřátelům a zlikvidujte je některou ze zbrusu nových zbraní, jako je nůž kukri, mosazný boxer nebo hůl se skrytou čepelí. K dispozici máte také nové technologie, jako vystřelovací lano s hákem, se kterým můžete během okamžiku zdolat i nejvyšší budovy nebo ho využít k přepadení nic netušících nepřátel.

    Assassins Creed: Syndicate (PC)

    UŽIJTE SI SVOBODU POHYBU V PRŮMYSLOVÉM LONDÝNĚ
    Od Buckinghamského paláce po Whitechapel, bojujte a vítězte napříč masivním otevřeným světem viktoriánského Londýna. Hustý pouliční provoz nabízí nové možnosti při pronásledování nepřátel či úniku po troufalé loupeži; přeskakujte po jedoucích kočárech i vlacích nebo se chopte otěží a zúčastněte se zběsilých honiček. Můžete dokonce brázdit hladinu řeky Temže na palubě parních lodí.

    STAŇTE SE PÁNEM LONDÝNSKÉHO PODSVĚTÍ
    Staňte se vůdcem gangu, vybudujte ho v ten nejsilnější v celé Velké Británii a přeměňte ho v jedinou organizaci schopnou se postavit vládnoucí vrstvě zbohatlíků i soupeřícím gangům a přinést tak svobodu utiskované chudině. Vnikněte do nepřátelských základen díky širokému arsenálu zbraní a ovládněte londýnské podsvětí. Nesmíte se zastavit před ničím, od vlakových loupeží po osvobozování dětských otroků, abyste přinesli spravedlnost do ulic Londýna.

    Assassins Creed: Syndicate (PC)

    OVLÁDNĚTE UMĚNÍ INFILTRACE V ROLI EVIE FRYE
    Hrajte za Jacobovu sestru - dvojče Evie, neúnavnou Assassínku, která dovedla k dokonalosti umění rychlého, tichého, neviděného úderu. I ona je mistryní parkouru a dokáže se bleskurychle pohybovat obrovským otevřeným světem. Využijte její pozici v nejsilnějším gangu města a změňte Londýn k lepšímu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla