Black Desert - Prestige Edition
XBOX

799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Typ hry: Online multiplayer, MMO
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34670
  • Black Desert Prestige Edition je MMORPG v živoucím otevřeném světě s bonusovým obsahem v hodnotě cca 140 dolarů. Užijte si dynamické akční souboje, lovte příšery a velké bossy, bojujte s přáteli v cechu, obléhejte křižovatky a hrady a cvičte se v různých každodenních činnostech, jako je rybaření, obchodování, výroba, vaření, plavba a spousta dalšího.

    PRESTIGE EDITION OBSAHUJE

    - hru Black Desert
    - exkluzivní zvíře: Black Leopard x1
    - prémiová sada Limited Edition Glorious Shudad x1
    - alue Pack (30 dnů) x1
    - [Událost] Enhancement Help Kit II x1
    - advice of Valks (+40) x1
    - svitek Blessed Message (100 min.) x15
    - pearl Box - 2000 x1

    Vyžaduje připojení k internetu a předplatné pro hraní online. 

    JEDINEČNÉ TECHNICKÉ ZPRACOVÁNÍ

    Hráči si užijí strhující grafiku a neskutečnou úroveň úprav s 19 třídami postav. Každá třída nabídne intuitivní souboje založené na schopnostech díky sadě jedinečných dovedností, které lze volně kombinovat a vytvářet zajímavá a efektivní komba, takže se nikdy nebudete nudit.

    KRÁSNÉ VYPRÁVĚNÍ
    Ponořte se do podmanivého příběhu v rozsáhlém světě Black Desert, který jen čeká na to, až ho objevíte. Společnost vám bude dělat Black Spirit, jehož osud je propojen s tím vaším. Odhalíte tajemství Black Stones a historii jejich ničivých účinků.

    Black Desert - Prestige Edition (XBOX)
    POSTAVA A SVĚT
    Hra obsahuje robustní nástroje pro tvorbu postavy. Udělejte si postavu, za kterou budete chtít hrát. Souboje orientované na komba, nikoliv na cíl. Zúčastněte se dynamických akčních soubojů se schopnostmi, které můžete řetězit v kombech.

    POČASÍ A NOC
    Počasí a klima bude mít různý vliv na různé oblasti a hráči se budou moci přizpůsobit. Kromě jedinečného počasí a klimatických změn se hra točí kolem střídání dne a noci, což mění chování NPC a spouští různé události podle denní doby.

    Black Desert - Prestige Edition (XBOX)
    BYDLENÍ A ZVÍŘATA
    Od stanů po paláce a všechno mezi tím. Hráči si mohou vybavit a upravit domov a najmout si NPC, které jim budou uklízet nebo nakupovat na trhu. Využijte svých věrných zvířat na bojišti a získejte výhodu díky jejich pohyblivosti a efektivitě v soubojích. Pamatujte ale, že o zvířata bude nutné se starat, mít pro ně přístřeší a chránit je, jinak mohou v boji zemřít.

    VÁLKA A BOSSOVÉ
    Spojte se s kamarády či ostatními hráči a ulovte bossy, za které získáte exkluzivní kořist. Obří bitvy cechů pro všechny! Založte si cech a zúčastněte se denních válek či týdenního dobývání proti spoustě konkurenčních cechů. Vyhrajte bitvu o křižovatku či hrad a zaberte si ho na týden, aby vám přinášel daně a zvyšoval příjem cechu.

    Black Desert - Prestige Edition (XBOX)
    ZKROCENÉ MOŘE
    Postavte si loď a vyplujte na širý oceán, kde můžete rybařit, lovit mořské obludy a bossy, provádět podvodní průzkum a sběr, plnit úkoly a mise, obchodovat a spoustu dalšího. Chytejte a kroťte koně a slony v divočině a udělejte si z nich jízdní zvířata. Koně můžete i šlechtit a získat tak jejich potomky s lepšími statistikami a schopnostmi.

    BUĎTE ČÍM CHCETE
    Užijte si všechny aspekty výroby v Black Desert od nástrojů, zbraní, zbrojí, klenotů, lodí, kostýmů, obleků a dalších. Ve světě Black Desert si můžete vyrobit prakticky cokoliv. Rozvíjejte svou postavu v povolání, která mohou pomoct vašim příjmům. Díky povoláním, jako je sběr, zpracování, vaření, alchymie, výcvik, rybaření, lov, obchodování, farmářství a mořeplavba, můžete hrát Black Desert Online, jak jen budete chtít.

    Black Desert - Prestige Edition (XBOX)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly