DOOM - Slayers Collection
XBOX

799
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové, Sci-Fi, Krvavé
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32313
  • DOOM Slayers Collection provede hráče více než dvěma dekádami likvidování démonů - od klasických her, které zpopularizovali žánr first-person stříleček až po následný reboot této oblíbené série. Chopte se arzenálu ničivých zbrání a prostřílejte se hordami démonů na Marsu, Zemi a také v Pekle ve čtyřech kritikami oceněných hrách: DOOM, DOOM II, DOOM 3, a DOOM (2016).

    Připojení k internetu je nutné. Balení obsahuje kód ke stažení her DOOM, DOOM II a DOOM 3.


    DOOM

    Jsi jedním z nejdrsnějších mariňáků se základnou na Marsu, kde vojenský experiment otevře brány do pekla. Je pouze na tobě, abys nakopal a rozstřílel hordy démonů v této klasické hře DOOM, hře, která byla jedním z pionýrů first-person stříleček a navždy změnila pohled na videohry celkově.
    DOOM II
    Milované pokračování veleúspěšné hry DOOM (1993). DOOM II tě posílá na Zemi a dává ti do rukou super silnou dvouhlavňovou brokovnici, abys měl pořádný nástroj k likvidaci těch nejsilnějších démonů. Na závěr se také utkáš se s ikonickým bossem, Icon of Sin!

    DOOM 3
    V tomto kritikami oceňovaném akčně-hororovém převyprávění původní hry DOOM se znovu ocitáte na démony obsazené UAC základně na Marsu. Tentokráte je ale vše mnohem temnější, hůře osvětlené a děsivější. V závěru se vydáte do pekla, abyste srovnali účty s jeho nejsilnějším bojovníkem.

    DOOM (2016)
    DOOM se vrátil ve své brutálně zábavné a podstatně vylepšené moderní podobě. Nelítostní démoni, nesmyslně ničivé zbraně a rychlá, zběsile plynoucí first-person akce jsou zpět. Nezáleží přitom na tom, jestli budete vyhlazovat hordy démonů z pekla na vlastní pěst, v single-player kampani, anebo bojovat proti ostatním hráčům v některém z multiplayerových módů.

    DOOM - Slayers Collection (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly