Dying Light 2: Stay Human
XBOX

(1x)
1 349
Nákupem získáte 13 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: Survival, Open-world, Krvavé, Zombie
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28397
Hra také dostupná pro:  PS4
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 300 Kč

nebo

 370 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Dying Light 2 je vše, co byste od pokračování prvního dílu čekali. Lepší pohyb, plynulejší souboje z první osoby a obrovskou novinkou pokračování je živoucí ekosystém, který bude reagovat na vaše rozhodnutí a činy. Ty mohou vést k drastickým změnám celého města, ať už dobrým či špatným směrem.
    STANDARD EDITION OBSAHUJE

    - hru Dying Light 2: Stay Human
    - alternativní obal hry

    Dying Light 2: Stay Human (PS4)

    Dying Light 2: Stay Human využívá Smart Delivery technologii - kupte si hru pouze jednou a hrajte ji na Xbox One nebo ve vylepšené verzi na Xbox Series X.


    CIVILIZACE V TROSKÁCH

    Před více než 20 lety jsme v Harranu bojovali proti viru – a prohráli jsme. Teď prohráváme znova. Město, jedna z posledních velkých lidských osad, je rozervané konfliktem. Civilizace se vrátila zpátky do období temna. A přesto máme pořád ještě naději.

    ZŮSTAT ČLOVĚKEM
    Jste poutník, který má moc změnit osud Města. Jenže vaše mimořádné schopnosti nejsou zadarmo. Pronásledují vás vzpomínky, které nedokážete rozluštit, a tak se vydáváte zjistit pravdu… a ocitáte se v bojové zóně. Zdokonalte své schopnosti, protože jestli máte porážet nepřátele a udělat si spojence, budete potřebovat pěsti i důvtip. Odhalte temná tajemství těch, kteří v rukou třímají moc, vyberte si stranu a rozhodni o svém osudu. Ale ať už vás vaše činy zavedou kamkoliv, na jednu věc nesmíte zapomenout – zůstaňte člověkem.

    Dying Light 2: Stay Human
    ROZSÁHLÝ OTEVŘENÝ SVĚT
    Zúčastněte se života ve městě v nové době temna. Objevte různé cesty a skryté průchody, zatímco budete zkoumat hned několik úrovní města a jeho lokace.

    ROZHODNUTÍ A NÁSLEDKY
    Utvořte budoucnost Města díky svým činům a sledujte, jak se mění. Rozhodněte o rovnováze sil díky volbám v sílícím konfliktu a vytvořte si vlastní zážitek.

    Dying Light 2: Stay Human
    STŘÍDÁNÍ DNE A NOCI
    Počkejte na noc a vydejte se do temných úkrytů infikovaných. Sluneční světlo je drží v šachu, ale jakmile zmizí, příšery vyrazí na lov ze svých doupat, takže je můžete prozkoumat.

    KREATIVNÍ A BRUTÁLNÍ SOUBOJE
    Využijte parkurových schopností a získejte výhodu i v těch nejbrutálnějších střetech. Vašimi nejlepšími přáteli budou chytré uvažování, pasti a kreativní zbraně.

    Dying Light 2: Stay Human
    KOOPERATIVNÍ HRA PRO 2-4 HRÁČE
    Hrajte v kooperaci až čtyř hráčů. Hostujte vlastní hry nebo se přidejte k ostatním a podívejte se, jak jejich rozhodnutí dopadla jinak než ta vaše.

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (1)

    • Toky

      Chci se zeptat jak je možné si změnit jazyk? Všude je psáno že je to s českými titulky ale já je mám anglicky, hraji na Xbox series x.

  • Recenze (1)

    (Xzone.sk)
    Ověřený nákup
    • Super hra
    • Vyborny pribeh
    • Zabava v kope
    • Sem tam co ma hra bagy ze hra pada ked je tam viac hracov prihlasenych

    Velmi dobra hra zo super pribehom mne sa hra pacila a presiel som ju 3krat

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla