Empire of Sin - Day One Edition
XBOX

1 099
Nákupem získáte 44 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Mafiánské, Tahové, Taktické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33370
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 100 Kč

nebo

 150 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Empire of Sin je strategická hra studia Romero Games a Paradox Interactive, která je zasazena do nelítostného prostředí kriminálního podsvětí éry prohibice v Chicagu ve 20. letech 20. století. Je jen na vás se vyšplhat za pomoci podvůdků, šarmu a zastrašování na vrchol. Hra je inspirována žánrem noir a zaměřená na jednotlivé postavy. Prosaďte se do pozadí organizovaného zločinu v době jeho největší slávy ve hře Johna a Brendy Romerových.

    DAY ONE EDITION OBSAHUJE

    - hru Empire of Sin 
    - DLC The Good Son Pack

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)


    VYBUDUJTE KRIMINÁLNÍ IMPÉRIUM

    Vše musíte vybudovat totálně od píky, volbou toho, co ne tak úplně legálního budete dělat. Ať to jsou kasína, výpalné, pakt s odborama či jiná levárna, musíte si vybudovat u hlav mafiánských rodin dobrou vizitku. Jakmile vás bude znát na každém rohu i ten nejnicotnější jedinec, rozšíření nebude nic bránit a můžete zabírat cizí území a vydávat se na další dobrodružství.

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)
    BRAŇTE SVÁ ÚZEMÍ
    Pokud vás někdo napadne, musíte vyslat jasnou zprávu, že to tak nenecháte. Rozdat si to s nimi můžete hezky tváří v tvář v tahovém takticko-strategické řežbě, kde vše záleží na dobře poskládaném týmů vašich bouchačů.

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)
    ŽIVOUCÍ SVĚT
    Prozkoumejte ulice živoucího Chicaga 20. let 20. století a setkávejte se s širokou škálou různorodých postav, kdy každý si žije po svém. Promluvte jim do duše, nakloňte si je, vyhrožujte jim nebo je prostě zabijte - to vše, abyste dosáhli svého.

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)
    NAKLÁDEJTE SE SVÝM VLIVEM
    Ustanovujte a rozbíjejte spojenectví, uplácejte policajty a obchodujte na černém trhu tak, aby hodnocení vaší organizace bylo co nejvyšší a rozšiřte si svou kriminální rodinku. Ale vždycky si své nepřátele držte hezky blízko u sebe a ubezpečte se, že nemáte uvnitř organizace práskače.

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)
    NĚKOLIK CEST K VÍTĚZSTVÍ
    Ať už se vydáte cestou násilí, sociálního vlivu nebo jakéhokoliv dalšího, je zde vždy několik cest jak se stát královnou či králem Chicaga. S rozdílnými startovními podmínkami a rozdílnou dynamikou uvnitř party nejsou žádná dva průchody hrou stejné.

    Empire of Sin - Day One Edition (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly