F1 2021
XBOX

749
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Auta, Formule, Okruhové závodění
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36988
Hra také dostupná pro:  PS5
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 100 Kč

nebo

 120 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • V oficiální videohře FIA MISTROVSTVÍ SVĚTA FORMULE JEDNA F1 2021 má každý příběh svůj začátek. Užijte si strhující nové vlastnosti F1® 2021 včetně vzrušujícího příběhového režimu „Braking Point“ nebo kariéry pro dva hráče a dostaňte se ještě blíž startovnímu roštu díky „skutečnému začátku sezóny“.

    F1 2021 využívá Smart Delivery technologii - kupte si hru pouze jednou a hrajte ji na Xbox One nebo ve vylepšené verzi na Xbox Series X.

    Ke stažení finálních podob vozů týmů F1 pro rok 2021, úplné nabídky okruhů, obsahu (dle dostupnosti) a aktualizace sezóny F2 2021 potřebujete připojení k internetu.


    ZPĚT NA VRCHOL

    Dostaňte svůj tým na vrchol v oceňovaném desetisezónním kariérním režimu „Můj tým“, nebo závoďte s přáteli na jednom zařízení či po internetu. Ponořte se do největšího závodního spektáklu planety a utkejte se s autentickými protivníky v podobě dvaceti závodních hrdinů v deseti ikonických týmech sezóny 2021.

    F1 2021 (PC)
    PŘÍBĚHOVÝ REŽIM
    Součástí hry je nový příběhový režim "Braking Point" a také možnost hrát kariéru ve dvou hráčích. V režimu "Můj tým" si vytvořte pilota, vyberte sponzora, dodavatele motorů, najměte spolujezdce a pusťte se do závodění jako 11. tým na startovním roštu. Těšit se můžete na oceňovaný desetisezónní režim kariéry, ve kterém na vás čekají aktualizované programy výzkumu, vývoje a tréninku a také nový režim rychlé cvičné jízdy.

    F1 2021 (PC)
    STATISTIKY A KLID
    Rozšířené statistiky řidiče nyní obsahují vlastnost „Soustředění“ a nové události, jejichž vyřešení je pro tým kriticky důležité. V F1 2021 máte možnost bezstarostného závodění pro poklidný závodní zážitek i režim pro experty, ve kterém si přijdou na své zkušení hráči. Čeká na vás také Formule 2, nejostřejší tréninkové kolbiště pro seriál F1, a to ve variantě s krátkou, střední i úplnou sezónou. K dispozici je obsah pro ročníky 2020 i 2021.

    F1 2021 (PC)
    ESPORT A HRA PRO VÍCE HRÁČŮ
    Hra nabídne herní prostor pro online kvalifikační akce, nejnovější zprávy a také možnost sledovat nové závody F1 Esports Challenger a Pro Series. Závoďte online ve hře pro více hráčů s následujícími režimy: Společenské i hodnocené závody, nový režim rychlého připojení, ligy, upravitelné barvy vozů a týdenní akce. Závodit můžete také ve dvou na jedné obrazovce.

    F1 2021 (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla