MotoGP 19 PROMO BAZAR
XBOX

1 199
Nákupem získáte 48 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Motocykly
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32516
  • MotoGP19 oslavuje závody motorek díky zcela novým prvkům! Vyzvěte své kamarády, vytvářejte soutěže na profi úrovni a staňte se ředitelem závodů v tom nejkompletnějším zážitkům pro více hráčů bez lagů všech dob!



    RYCHLOST A ŘEV MOTORU

    Připomeňte si tu největší soutěží řevnivost díky historickým výzvám, které opět vdechují život dějinám této disciplíny tím, že reprodukují ty nejslavnější epizody závodníků, motorek a týmů. Soutěžte proti rychlejší, chytřejší a přesnější umělé inteligenci se strojovým učením, která se v závodní hře objevuje vůbec poprvé!

    MotoGP 19 PROMO BAZAR

    VŠECHNY TŘÍDY
    Zahrajte si na svého oblíbeného oficiálního závodníka na mistrovství 2019 a závoďte na 19 různých tratích! Objevte všechny třídy: Red Bull MotoGP Rookies Cup, Moto3, Moto2 a MotoGP a zcela novou třídu MotoE.

    motorky

    DETAILNÍ ÚPRAVY
    Popusťte uzdu své kreativitě s novými nástroji, díky kterým bude váš závodník jedinečný! Vytvořte si vlastní styl, vyberte si z té nejširší nabídky značek a doplňků všech dob a užijte si nové grafické editory! Kombinujte fonty a tvary a přizpůsobte si nálepku na zádech, přilbu a závodní číslo anebo si stáhněte výtvory ostatních hráčů!

    moto gp

    KARIÉRA ZÁVODNÍKA
    Začněte jako zelenáč v režimu kariéry a vyšplhejte se na vrchol žebříčku své třídy. A až budete připraveni na těžší výzvu, rozjeďte režim Pro Career a začněte jako profesionální závodník MotoGP! Vylepšujte výkon elektroniky své motorky během speciálních testů a naplánujte si takovou strategii, díky které budete ti nejlepší! Třetí sezóna MotoGPg eSport Championship je zpět. Zdoláte stupínek vítězů?

    motocyklové závody

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla