Observer: System Redux - Day One Edition
XBOX

749
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové, 2D adventura, Psychologické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37718
  • Píše se rok 2084. Budoucnost je nakonec mnohem temnější, než si kdo dokázal představit. Nejdřív tu byl Nanophage. Digitální mor, který zabíjel tisíce a tisíce těch, kteří se rozhodli augmentovat svou mysl a tělo. Pak přišla válka, po které byly Západ i Východ zdecimované a roztříštěné. Jelikož nezbyl nikdo, kdo by uchvátil moc, převzaly vše korporace a vytvořily si své vlastní pokřivené říše. Vy jste nástroj korporátního útlaku. Lidé se vás bojí a pohrdají vámi. Hackujete ta nejtemnější zákoutí mysli svých podezřelých. Plížíte se jim do snů, odhalujete jejich obavy a vytáhnete odtamtud cokoliv, co může vaše vyšetřování potřebovat. Jste Pozorovatel. Observer: System Redux přináší vylepšení po všech stránkách, včetně skvělé vizuální stránky.

    DAY ONE EDITION OBSAHUJE

    - hru Observer: System Redux
    - malý artbook
    - soundtrack 

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)

    Observer: System Redux využívá Smart Delivery technologii - kupte si hru pouze jednou a hrajte ji na Xbox One nebo ve vylepšené verzi na Xbox Series X.


    STAŇTE SE NEURÁLNÍM DETEKTIVEM

    Hrajete za Daniela Lazarského, elitního vyšetřovatele z budoucnosti, kterou vykreslila zesnulá kyberpunková ikona Rutger Hauer. Jako Pozorovatel hackujete mysl podezřelých, abyste z nich dostali indicie a důkazy. Cokoliv, co cítili, co si mysleli či pamatovali, může a bude použito k řešení vašeho případu.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    POŽÍREJTE JEJICH SNY
    Pomocí zařízení známého jako Dream Eater hackujte mysl mrtvých a umírajících, abyste prožili jejich poslední okamžiky a prozkoumali jejich obavy a obsese. Ponořte se do zvrácených neurálních bludišť a pátrejte po stopách, které vám pomohou najít nepolapitelného vraha. Ale pozor: čím hlouběji se vydáte, tím víc riskujete, že přijdete o vlastní příčetnost.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    NASAJTE ATMOSFÉRU ROKU 2084
    Vstupte do světa zpustošeného válkou a kyber-morem, kde je život laciný a naděje zřídkavá. Kde většina lidí udělá cokoliv, aby utekla před chmurnou existencí. Virtuální reality, drogy pozměňující mysl, neurální implantáty – vyberte si jed a nechte se unést do blaženého zapomnění. Ale pamatujte: ať půjdete jakkoli hluboko, před Pozorovatelem nikdy neuniknete.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)
    SYSTEM REDUX
    Veteránští Pozorovatelé se dokážou ponořit hlouběji do této dystopické reality díky třem zcela novým vedlejším případům, které mohou řešit. „Errant Signal,“ „Her Fearful Symmetry“ a „It Runs in the Family“ přidává hernímu příběhu další vrstvu hloubky a zkoumá provokativní témata budoucnosti, která se brzy může stát naší přítomností. Systém Redux kromě toho nabízí rozšířenou hratelnost, která zahrnuje nové herní mechanismy, nová tajemství, přepracované plížení, dodatečné neurální výslechy a vylepšení hry provedená díky komunitě hře Observer. Nováčci mají šanci prožít jeden z nejnapínavějších kyberpunkových příběhů ve vší slávě nové generace, a to díky rozlišení 4K, vylepšeným texturám, novým animacím, modelům a efektům, to vše zcela transformované díky úchvatnému ray-tracingu a nasvícení v HDR.

    Observer: System Redux - Day One Edition (XBOX)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

zaklinac, yennefer, dailydrop
playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn