Outlast Trinity
XBOX

899
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26081
  • BALENÍ OBSAHUJE

    - Outlast
    - Outlast: Whistleblower DLC
    - Outlast 2

    Outlast je děsivý survival horor, ve kterém nestřílíte hordy zombíků. Vaší jedinou nadějí na přežití je utéci nebo se schovat. Jedinou zbraní, kterou máte po ruce, je videokamera s nočním viděním. Tou musíte všechny prožité hrůzy zaznamenat a také vám pomůže v orientací temným prostředím.



    OUTLAST 2
    Outlast 2 je svým zaměřením a stylizací velmi podobný původní hře, ovšem můžete se těšit na zcela nové prostředí a postavy. Outlast 2 je nová zvrácená cesta do hlubin lidské mysli a jejích temných tajemství.

    Žádný konflikt není jen černý nebo bílý. Ale jakmile usedne prach, vítězi jsou ti, kteří rozhodují, co bylo správně a co špatně. Kdo je dobrý a kdo je zlý. Lidská povaha nás nutí páchat násilí a nemravnosti. Horor povstane ze zoufalství a slepé víry. Outlast 2 otestuje vaši víru, zatímco vás zavede na místo, kde zešílet je tou jedinou rozumnou věcí, co lze udělat.


    Outlast Trailer

    OUTLAST
    Outlast je odehrává v blázinci v odlehlých horách v Coloradu, kde se vžijete do novináře, jenž je na stopě něčemu opravdu velkému a tajemnému. Budete muset prozkoumat okolí a zjistit, co je třeba udělat a hlavně v jakém pořadí je to třeba udělat. Jádro hry je v podstatě stealth žánr. S jednou velkou změnou, když spatříte nepřítele, tak nezačnete střílet, ale utíkat, a to jak v prostorách blázince, tak i v přírodě.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly