Remnant: From the Ashes
XBOX

999
Nákupem získáte 40 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Post-apokalyptické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32750
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 260 Kč

nebo

 330 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Remnant: From the Ashes je akční střílečka z pohledu třetí osoby zasazená do postapokalyptického světa plného obludných tvorů. Jakožto jeden z posledních přeživších lidí se vydáváte sami nebo ve společnosti až dvou dalších hráčů proti hordám smrtících nepřátel a epickým bossům, abyste se pokusili založit základnu, obnovit společnost a získat zpátky vše, co bylo ztraceno.



    POZŮSTATEK LIDSTVA

    Svět uvrhlo do chaosu prastaré zlo z jiné dimenze. Lidstvo se horko těžko snaží přežít, ale má technologii, která dokáže otevírat portály do dalších světů a alternativních realit. Lidé musí projít těmito portály, aby rozluštili záhadu toho, odkud to zlo přišlo, získali suroviny, aby vůbec přežili, a bojovali proti nepříteli, aby získali výhodu a mohli znovu vybudovat společnost ...

    Remnant: From the Ashes (PC)

    ČEKAJÍ VÁS NEKONEČNÉ FANTASKNÍ SVĚTY
    Prozkoumejte dynamicky generované světy, které se mění s každým průchodem hrou, vytvářejí nové mapy, setkání s nepřítelem, příležitosti pro úkoly a události ve světě. Každý ze čtyř jedinečných herních světů je plný obludných obyvatel a prostředí, které vás pokaždé postaví před nové výzvy. Přizpůsobte se a zkoumejte… jinak vás čeká smrt.

    Remnant: From the Ashes (PC)

    SBÍREJTE, VYLEPŠUJTE, SPECIALIZUJTE
    Porážejte drsné nepřátele a epické bossy v nehostinném prostředí a získávejte zkušenosti, cennou kořist a materiály pro vylepšení, díky kterým si můžete sestavit arzenál šílených zbraní, zbrojí a modifikací, který vám umožní řešit každý střet desítkami různých způsobů.

    Remnant: From the Ashes (PC)

    SÍLA V POČTU
    Vtrhnout do jiných světů a zlikvidovat příčinu zla je nebezpečné a přežití vám nikdo nezaručí. Spojte se až se dvěma dalšími hráči a zvyšte si šanci na přežití. Týmová práce je nezbytná, pokud chcete překonat ty nejdrsnější herní výzvy… a získat ty nejlepší odměny.

    Remnant: From the Ashes (PC)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry