Resident Evil Origins Collection
XBOX

749
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23820
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 210 Kč

nebo

 280 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Resident Evil Origins Collection přináší dvě legendární hry z videoherní série Resident Evil. Díky remasterovaným edicím se vrátíme zpět na začátek příběhu série, avšak tentokrát v moderním Full HD zpracování.



    RESIDENT EVIL HD REMASTER

    Legendární hra, která zároveň definovala podobu herních hororů na mnoho let dopředu. 
    Píše se rok 1998. Tým speciálních jednotek je vyslán do Raccoon City, aby vyšetřil některé bizarní vraždy na předměstí tohoto města. Ihned po příjezdu jsou členové týmu napadeni párem krvežíznivých psů a jsou tak donuceni se ukrýt v blízkém panství. Ale ve vzduchu je neomylně cítit pach krve. Zásoby rychle docházejí, jak se dvojice snaží zůstat naživu.

    RESIDENT EVIL 0 HD REMASTER
    Jak název hry napovídá, Resident Evil 0 se vrací zcela na začátek příběhu a odkrývá skrytou pravdu za incidentem, ke kterému došlo na půdě panství v Raccoon City. Toto tajemství je katalyzátorem celého příběhu videoherní série Resident Evil. Remasterovaná verze se plně drží příběhu a hratelnosti původní hry a navíc přináší HD grafiku, 5.1 kanálový zvuk, modernizované ovládání a podporu širokoúhlého zobrazení. Připravte se na odhalení příšerných tajemství číhajících v samotném zdroji všeho zla.

    Resident Evil Origins Collection (PS4)

    GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ
    Oba remastery sebou samozřejmě přináší detailnější grafiku, která zachovává tíživou hororovou atmosféru originálu. Prostředí ožívá mnohými detaily, díky vyššímu rozlišení a použití nestatických 3D modelů. A aby grafika působila ještě realističtějším dojmem, přibyla celá řada speciálních filtrů.

    ZVUK A OVLÁDÁNÍ
    Kompletní herní audio stopa byla remasterována a přidána podpora prostorového 5.1 zvuku. Nové ovládání se přizpůsobuje dnešním trendům, ale zůstane vám na výběr mezi originálním nebo alternativním kontrolním schématem. Přepínat navíc budete moci přímo během hry.

    Resident Evil Origins Collection (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly