Surviving the Aftermath - Day One Edition
XBOX

299 749 Kč

Sleva platí do 31.3.2024 nebo vyprodání

Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Real-time strategie, Survival, Post-apokalyptické
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 36151
Hra také dostupná pro:  PS4
  • Přežijte a prosperujte v postapokalyptické budoucnosti – zdrojů je málo, ale příležitost volá. Vybudujte dokonalou kolonii odolnou proti katastrofám, chraňte své kolonisty a obnovte civilizaci ve zpustošeném světě. Vydejte se mimo kolonii a prozkoumejte pustiny, kde můžete sbírat zdroje, setkat se s konkurenčními koloniemi a bojovat proti banditům. Jedinečná survival strategie s mixem RPG prvků se konečně podívá s předběžného přístupu a nabídne plnou verzi.


    MŮJ DOMOV, MŮJ HRAD

    Vybudujte a spravujte kolonii přeživších po konci světa. Postavte víc než 60 jedinečných budov, díky kterým zvládnete vše od sběru zdrojů a farmaření po průzkum a zabezpečení. Prozkoumejte rozsáhlý, procedurálně generovaný svět se šesti různými biomy plnými zdrojů, divokých zvířat, nepřátel a dalších přeživších. Každé prostředí má jiné podmínky, mající vliv na přežití vaší kolonie. Mějte se na pozoru: přírodní katastrofy, nebezpečná zvířata a banditi prověří vaši schopnost přežít.

    Surviving the Aftermath - Day One Edition (PC)
    PŘEŽITÍ DÍKY SPECIALISTŮM
    Najměte si přes 80 jedinečných specialistů, z nichž každý má vlastní schopnosti a motivaci, aby spravoval zdroje a produkci vaší kolonie. Pošlete je za Bránu na vědecké mise, sběr surovin a boj proti banditům.

    Surviving the Aftermath - Day One Edition (PC)
    OČEKÁVEJTE NEČEKANÉ
    Život po katastrofě si žádá morální rozhodnutí. Možná nedokážete ovládat ve své kolonii všechno, ale to, jak budete reagovat na situace a nastalé události, utvoří charakter vaší nové civilizace.Každé rozhodnutí může mít závažné následky pro přežití vaší kolonie. Vaše reputace u ostatních společností bude mít vliv na vaši možnost obchodovat, a dokonce může ovlivnit vaše vztahy s jejich vůdci. Kolonisté mají vlastní hlavu a na vaše rozhodnutí budou reagovat.

    Surviving the Aftermath - Day One Edition (PC)
    BRAŇTE BRÁNU
    Opevněte brány a braňte svou kolonii před divokými zvířaty a nebezpečnými bandity. Nepřátelé, kteří bránu prolomí, vtrhnou do vaší kolonie a rozpoutají skutečný chaos. Velte svým specialistům a zažeňte vetřelce pryč.

    Surviving the Aftermath - Day One Edition (PC)

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Surviving the Aftermath - Day One Edition? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla