Balíček 8 her v 1 (plné verze)
PC

450
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21665
  • Kompilace 8 plných her za skvělou cenu!

    Balíček 8 her obsahuje:

    Ankh - Faraon

    Klasicky ovládaná adventura ve 3D provedení odehrávající v Egyptě se špetkou humoru i dramatických událostí ve stylovém audiovizuálním zpracování. Hlavním hrdinou příběhu je mladík Assil, který byl díky své nerozvážnosti a prostopášnosti zaklet duchem jednoho z faraónů a pokud mu nepomůžete, čeká ho jistá smrt. Na své cestě různými místy v Egyptě Assil narazí na celou řadu zajímavých NPC postav včetně výřečných obchodníků, zabijáků, ale i krásných dívek.




    Ankh - Srdce Osirise
    Horké slunce, spoře oděné děvy, oázy plné klidu a prokletí od mumie jako bonus navíc! Taková je nabídka aktuálního dobrodružství naší cestovní kanceláře Ankh, která vás tímto zve na dovolenou v dalekém Egyptě. Nové bláznivé dobrodružství v dosud nepoznaných lokacích. Nové postavy. Přítomnost hlavolamů. Znovu výborný humor.




    XIII
    Probouzíte se na pláži, nepamatujete si vůbec nic a jediným vodítkem k vaší minulosti je vytetované číslo 13 a klíč k bezpečnostní schránce v jedné z nejprestižnějších bank v New Yorku. Odhalte spiknutí proti Prezidentovi a zjistěte kdo vlastně jste a jaká je vaše minulost.




    Port Royale
    Špičková obchodně-budovatelská strategie ze zlatého věku pirátů a bukanýrů - to je Port Roayle. Na obrovské ploše oceánu Vás jako námořníka čeké spousta dobrodružství, bojů a honba za poklady. Sami se rozhodnete, zda být poctivým obchodníkem a budovat své prosperující impérium, či lehce zbohatnout v úloze piráta a stát se postrachem všech v Karibiku.




    Ufo Afterlight
    Pokračování titulů UFO: Aftermath a UFO: Aftershock, které přináší zbrusu nový pohled na události z Aftershocku, tentokrát z perspektivy opuštěných lidských osadníků Marsu.




    Army Men Trilogie
    Oblíbení plastikoví vojáčci v této hře ovládají plastikové bojové vrtulníky. Každý ze čtyř vrtulníků má své specifické vlastnosti, které ovlivňují jejich možnosti v jednotlivých místech. Budete bojovat proti nepřátelům ve vzduchu i na zemi, střílet po vás budou bitevní loďe a perné chvíle zažijete i při leteckém útoku motýlů. Pod nelítostnou palbou nepřátel budete plnit vojenské úkoly a bránit svou plastikovou čest.




    Fire Department 3
    Třetí díl populární požární simulace byl vytvořen ve spolupráci s profesionálními hasiči a věrně napodobuje chování ohně. Jednotlivé jsou inspirovány skutečnými případy z nedávné doby. Požár v nukleárním výzkumném institutu na Ukrajině, vlak který vykolejil pod Anglickým kanálem, požár ve věznici v Německu, lesní požáry, chemické katastrofy.




    Emergency 4
    Emergency 4 v sobě kombinuje návykovou real-timovou strategickou hru a skutečnou simulaci. Hráčovým úkolem je přesná koordinace záchranářských týmů, které musí zvládnout kritické situace vážných nehod nebo katastrof. Jako šéf celé operace vydává příkazy speciálním vozidlům a samotným záchranářům - hasičům, zdravotníkům, policistům a technikům.

    •  
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly