Zombie Army 4: Dead War
XBOX

(1x)
1 199
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS, Zombie
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 32642
  • V této hororové střílečce od tvůrců Sniper Elite 4 si Hitlerova nemrtvá armáda přichází říct o další nakládačku! V boji za záchranu lidstva před epidemií nemrtvých decimující Evropu čtyřicátých let na vás čekají zástupy odporných zrůd ze záhrobí, epické zbraně a nová nervy drásající kampaň pro jednoho až čtyři hráče!


    NOVÝ PŘÍBĚH

    Ačkoliv členové speciálního odboje porazili nemrtvého Hitlera a svrhli ho do pekla, mrtví znovu povstávají a jsou ještě hladovější než dřív! Pokračujte v alternativní historii započaté sérií Zombie Army Trilogy, zkoumejte nové rozlehlé úrovně a odhalte zlověstný plán, který zavede „brigádu přeživších“ do různých částí Itálie a ještě mnohem dál! Bojujte se silami temnot v kanálech prošpikovaných mrtvolami, přežijte exkurzi do nemrtvého zoo a cestujte na temná, nepopsatelná místa, z nichž dosud nikdo živý nevyvázl!

    Zombie Army 4: Dead War (PS4)
    SKVĚLÁ HRATELNOST
    Využívejte pravidla balistiky definovaná Rebellionem v sérii Sniper Elite také proti belhajícím se hordám prokletých stvůr! Proslulá rentgenová kamera se vrací! Sledujte „pod rentgenem“ v úchvatném zpomaleném záběru, jak letící střela nebo bomba ničí kosti a orgány. Pozorujte, jak se z těla nepřítele odtrhávají jeho shnilé údy, a nenechte se ochromit hrůzou, když ho to nezastaví!

    Zombie Army 4: Dead War (PS4)
    ROZVOJ POSTAVY A ŠIROKÉ MOŽNOSTI ÚPRAVY
    Získávejte vyšší hodnosti a stvořte zabijáka podle svého gusta! Považujete se za anděla strážného? Čelte zranění místo svých společníků! Vážně se vám tolik líbí ten těžký kulomet? Tak proč si ho s sebou nevezmete? V boji postupně odemykejte nové oblečení, výkřiky nebo posměšky a zabíjejte ve vlastním stylu!

    Zombie Army 4: Dead War (PS4)
    EPICKÉ ZBRANĚ
    Když vás nemrtví obklopí, braňte se účinněji díky vylepšenému boji na blízko! Proderte se davem, dupejte po hlavách nepřátel a odpravte živé mrtvé hrozivě vypadajícími chvaty! Spoutejte sílu ohně, blesku a také božské esence, vylepšujte svoje zbraně na pracovních stolech a vytvářejte improvizované pekelné nástroje! Útočná puška vystřelující blesky? Pistole s ohnivým bajonetem? Při poslední obraně lidstva není nic příliš!

    Zombie Army 4: Dead War (PS4)
    MONSTRÓZNÍ NEPŘÁTELÉ
    Pusťte se s vervou do legií ďábelských chňapáků, mohutných, obrněných elitních vojáků, hrozivých stínových démonů, výbušných sebevražedných generálů a hromady dalších nečekaných protivníků! Až budete zírat do masité hlavně zombie tanku, budete si přát, abyste bývali nevylézali z postele!

    Zombie Army 4: Dead War (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup

    Doporučuji hrát ve více lidech, když je vás více tak se jedná o opravdovou zábavu

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla