Grand Theft Auto V
XSX

(1x)
549 999 Kč

Sleva platí do 31.3.2024 nebo vyprodání

Nákupem získáte 11 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: Mafiánské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37532
Hra také dostupná pro:  PS5PS4XBOX
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 210 Kč

nebo

 250 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Grand Theft Auto V (GTA V) přináší ultimátní zážitek otevřeného světa díky celé řadě vylepšení včetně vyššího rozlišení a detailnější grafiky, dále hustější dopravy, větší dohlednosti, vylepšené umělé inteligence a také pokročilých efektů počasí a poškození. Nově je k dispozici verze pro Xbox Series X. 

    Hráči vlastnící next-gen konzole si mohou užívat, vylepšení vozidel, Career Builder, stejně jako všechny upgrady, rozšíření a obsah GTA Online, které byly vydány od uvedení na trh, ať už sólo nebo s přáteli. Zahrajte si odvážné kooperativní loupeže, vstupte do adrenalinových kaskadérských závodů, soutěžte v jedinečných režimech proti sobě nebo se potkejte ve společenských prostorách včetně nočních klubů, arkád, večírků v podkroví domů, na závodech s auty a mnoho dalšího.

    VÁŠ PÍSEČEK

    Los Santos - rozlehlá, sluncem zalitá metropole plná samozvaných guru, hvězdiček a vyčpělých celebrit. Kdysi chlouba Západu, nyní, v době nejisté ekonomiky a laciných reality show město snažící se udržet nad hladinou. Uprostřed toho zmatku se nacházejí tři velmi odlišní zločinci, kteří riskují svůj život v sérii drzých a nebezpečných loupeží.

    KAM OKO DOHLÉDNE
    Největší, nejdynamičtější a nejrozmanitější otevřený svět, co byl kdy vytvořen, je nově rozšířen o novou vrstvu detailů. Grand Theft Auto V v sobě mísí vyprávění příběhu a hratelnost zcela novými způsoby; hráči opakovaně vstupují a vystupují do a ze životů tří hlavních hrdinů hry, a tak prožívají spletitý příběh ze všech jeho stran.

    Grand Theft Auto V
    OHROMUJÍCÍ VIZUÁLY
    Vylepšená úroveň věrnosti a výkonu s novými grafickými režimy s rozlišením až 4K, až 60 snímků za sekundu, možnostmi HDR, sledováním paprsků, vylepšenou kvalitou textur a monoho dalšího.

    RYCHLEJŠÍ NAČÍTÁNÍ A PROSTOROVÝ ZVUK
    Rychlejší přístup k akci, svět Los Santos a Blaine County se nyní načítá rychleji než kdy předtím. Poslouchejte zvuky světa s naprostou přesností: sešlápnutí plynu ukradeného superauta, rachot sousední střelby, řev vrtulníku nad hlavou a mnoho dalšího.

    201404_akce
    EXKLUZIVNÍ NOVÝ OBSAH GTA ONLINE
    Vstupte do Hao's Special Works na Los Santos Car Meet, kde najdete elitní nové upgrady a exkluzivní úpravy. Pak vezměte tato upravená a výkonná vozidla na závody HSW, nové časovky a další.

    STAVEBNÍK KARIÉRY A NOVÝ DESIGN MENU
    Začněte v GTA Online s nástroji řemesla. Rychle si vyberte jednu ze čtyř firem – motorkář, vedoucí, majitel nočního klubu nebo obchodník se zbraněmi – a nastartujtesvůj podnik. Okamžitý přístup ke všemu, co GTA Online nabízí, přímo z hlavní nabídky, včetně nejnovějších a nejoblíbenějších aktualizací.

    Grand Theft Auto v
    PŘÍSTUP KE VŠEM AKTUÁLNÍM A PŘEDCHOZÍM AKTUALIZACÍM
    Ponořte se do více než 40 masivních aktualizací (a další ještě přijdou), které obsahují vše od honby za chybějícími hudebními soubory Dr. Dre s Franklinem Clintonem ve The Contract až po vysokooktanové podzemní pouliční závody akce Los Santos Tuners, loupeže na bujném tropickém ostrově Cayo Perico, do okruhu nočního života After Hours a The Diamond Casino & Resort; vše je k dispozici vedle široké škály závodů, režimů, aktivit a společenských prostor, které si můžete užít sami nebo s přáteli – včetně golfových hřišť, nočních klubů, arkád, salonků u bazénu a mnoha dalších.

    gta 5

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Nová generace
    • Grafika
    • Prostě GTA
    • Nic

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly