Madden NFL 22
XSX

299 499 Kč

Sleva platí do 30.12.2024 nebo vyprodání

Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal, Americký fotbal
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 38101
Hra také dostupná pro:  PS5

Bonus k objednávce

  • Nové NFL 22 nabídne Hrací den se vším všudy. Mezi nové funkce v režimu Franchise patří správa realizačního týmu, vylepšený systém scénářů a týdenní strategie. Sdílejte postup postavy a hráčskou třídu mezi módy Face of The Franchise a The Yard díky sjednocenému vývoji. A vůbec poprvé v historii Ultimate Teamu upravujte v poločase superhvězdné X-Factors.


    FRANCHISE

    Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastii NFL jako hráč, trenér nebo majitel.
    Díky rozsáhlé nabídce nových funkcí v přepracovaném režimu Franchise dostanete na starost prakticky vše. (Ano, myslíme tím i vyhrávání Super Bowlů.) Najměte a spravujte realizační tým a rozdělením bodů personálu (Staff Points) vylepšujte specializované stromy talentů u svých trenérů. Stanovujte tréninkové plány svého týmu, vymýšlejte taktiku proti soupeřovým přednostem a integrujte své strategie do „play-callingu“. Takže až nadejde den zápasu, budete připravení na cokoli. A zapomeňte na předchozí sezónu. Vylepšený systém scénářů se postará o to, že tato sezóna v režimu Franchise (a všechny následující) bude zcela jiná. Všechno jasné? Dobře. Tak teď koukejte vyhrát nějakou tu trofej.

    Madden NFL 22 (XSX)
    FACE OF THE FRANCHISE
    Vytvořte si postavu a odehrajte nováčkovskou sezónu podle sebe jako QB, WR, RB nebo LB. Toužíte po větších možnostech přizpůsobení? Žádný problém. Nový systém tříd a postavy hráčů vám umožní upravit si hodnocení, dovednosti, vlastnosti i typ těla. Hraním získávejte reputaci a vylepšujte svou postavu v jednotlivých třídách až do jejich maxima. Staňte se jedničkou draftu a udejte ráz své kariéře. V nováčkovské sezóně budete na každém kroku čelit personalizovaným a nečekaným výzvám. A nejste v tom sami. Vaši nejbližší – jako agent, trenér nebo koordinátoři – vám budou radit a společně vás doprovodí na cestě za úspěchem. Díky novému sjednocenému systému postupu je veškerý váš postup (postava, odměny i vybavení) sdílen mezi režimy Face of the Franchise a The Yard. Můžete tak využít jednou získané předměty a pokračovat ve vyhrávání.

    Madden NFL 22 (XSX)
    THE YARD
    Rychlá zábava, hratelnost se sociálními prvky a hvězdami NFL, lokality po celém světě, nevšední zápasová prezentace, postavy a týmy. Toto je výrazně předělaný režim The Yard pro Madden NFL 22. Zahrajte si přepracovanou kampaň s úchvatnými lokacemi po celém světě a staňte se nejlepším hráčem planety. Omrkněte nové centrum střídajících se živých herních událostí a získejte odměny ve zcela novém hodnoceném režimu. To vše stylově s nejbombastičtějším vybavením ve hře. Veškerý váš pokrok je plně propojen s aktualizovanou postavou a sjednoceným systémem postupu.

    Madden NFL 22 (XSX)
    SUPERSTAR KO
    Poskládejte tým a vyšlápněte si na konkurenci v nejrychlejším kooperativním vyřazovacím režimu série Madden s pětiminutovými zápasy, jedinečným stadionem i komentářem, dynamickými pravidly a ikonami fotbalové kultury. Novinkou v režimu Superstar KO ve hře Madden NFL 22 jsou týmy a soupisky NFL. Zahrajte si v tomto kooperativním eliminačním módu rychlé zápasy s dynamickými pravidly, unikátními stadiony a ikonami fotbalové kultury.

    Madden NFL 22 (XSX)
    EXHIBITION
    Utkejte se jeden proti jednomu v on-line a off-line zápasech (v režimu jednoho i více hráčů) nebo si zahrajte sami off-line proti týmu řízenému hrou. Upravte si nastavení zápasu včetně délky trvání jednotlivých čtvrtin, pravidel, stadionů a dresů.

  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si Madden NFL 22? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla