Figurka Cyberpunk 2077 - Female V (Dark Horse, 21 cm)

1 199
Nákupem získáte 48 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Figurka
Výrobce: Dark Horse
Kód produktu: 34419
  • Společnosti Dark Horse Comics a CD Projekt Red představují krásnou figurku ženské hratelné postavy V ze hry Cyberpunk 2077. Figurka nabídne tradičně vysokou míru detailů a jistě doplní sbírku nejednoho sběratele.

    Velikost: cca 21 cm
    Materiál: PVC
    Výrobce: Dark Horse
    Figurka Cyberpunk 2077 - Female V (Dark Horse, 21 cm)
    figurka cyberpunk
    cyberpunk figurka
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (17)

    • Still-Alive

      Asi zlatý hřeb nakonec... protože vynechat Jidy by byl smrtelný hřích...

    • M.i.k.e.

      Na herní figurky si úplně nepotrpim,ale tuhle musím mít...V mi nějak prirostla k srdci...ještě by to chtelo Judy...

    • RomiDush

      Marcos227: Furt lepší si koupit figurku, než blbej herák :D Figurka je na furt, drogy jsou špatný, drahý a neudělaj ti tolik radosti :D

    • Marcos227

      RomiDush: asi máš pravdu, pořád jen práce domů, práce domů, takže si možná koupim obě ale ještě uvidím mám v plánu koupit další herní figurky. Je to jako droga, a to sem říkal že to bude jen na prach????

    • RomiDush

      Marcos227: Ber všechno! :D Kdo říká, že nemůžeš těch pár figurek rozložit do roku a pořídit si je :) Udělej si radost v téhle podělané době :) Jo a Keanu vypadá super, mám ho doma už, to samé platí i o Male V :)

    • Marcos227

      Kurde neumím se rozhodnout, zdali si mam koupit tuhle figurku agentky V, nebo si koupit figurku Johna Silverhenda. Kaenu Revese mam jako herce oblibeného, ale hru sem hral za postavu agentky, a presne takto vypadala. Tak ted nvm, poradte co byste si vybrali vy, třeba pak moje rozhodnutí bude lehči. Ale předem řikam obě nechci:D chci jen jednu figurku.

    • Tom

      Kamil: ďik za odpověď jo figurka je moc hezká, už jednu tady od xzone mam a to ellie a vypadá moc hezky :) jsem spokojený. Hra mě bavila, škoda těch bagu a lagu, hral sem to na ps4 bohužel nemám pc za 70 tisíc jako tvarůžka :D ale dalo se to, určo si ji ještě jednou projedu, a tentokrát za male agent:) jsem fanda blade runnera, a total recall, takže mě hra bavila :)

    • Kamil

      Dobrá tvarůžka: Když pominu to orangutánské vyjadřování a měření pindíků ze školky, tak si alespoň dohledej fakta. Na konci roku 2012 ten projekt jen oznámili. Na Cyberpunku začali full time pracovat v roce 2016 po kompletním dokončení Zaklínače a datadisků. Do té doby jela jen pre-produkce. Takže naprosto standardní vývojovej čas. Že se to pak pokazilo a nějaké věci se nestihly je věc druhá.

      Tom: Určitě figurka není limitovaná. Je to běžná Dark Horse figurka jako ty zaklínačské. Takže super poměr cena/výkon :)

    • Dobrá tvarůžka

      Tom: závist závist, ale dobře ty:D

    • Tom

      Vy dva vytečnici bežte se dohadovat kdo ma lepši pc někam jinam, ja mam pc za 70 litru, a ja na konzoli nehraju, jak male děti na písečku, kdo ma lepší babovku. Ja hral cyberpunk na ps4 a neni to žádna sláva, ale dobra hra, takže chci aji figurku. Chtěl bych se zeptat jedna se o limitovanou edici této figurky? Ďík za info. Ps a konzole maji exkluzivity;) a vydělavají nejvíc, pc to je same piratství ;)

    • Neregistrovaný

      Dobře ty :D:D

    • neregistrovany

      Dobrá tvarůžka takze krom red dead redemption nic z toho nevyslo na pc.smolex pc je jina liga.konzole me nezajimaj to asi neni ok ale jen na 4 stejsnu.tem lidem jeden vzkaz kupte si poradny pc.za 2 na pc ma ta hra prumerne 9 z 10.death streanding vyslo na oboje a bezi mi luxus a nepotrebuju grafarnu za 19 papiru kemo.mas intel vid.se nedivim ze ti to jede mrsky.nebudu zasyrat komenty k sosce timhle.jen pro ten hejt co si dal

    • Dobrá tvarůžka

      Neregistrovaný: ja mam pc za 70 litru kemo, a to sem nesral vůbec do sraček jako je case atd, ale do vnitřnosti, jen grafárna me stala 19 papíru, jo grafika byla pecka ale to je tak všechno, propad po texturu 4 do hodiny to je podle tebe normál? A nemluvím o dalších sračkách které tam byly. Hraju hry a sestavuju pc na míru už 20 let, nvm jak si kovanej v tomto odvětví ale asi moc ne. Podivej se na lastko, nebo god of war, nebo red redeption, ty hry vyjdou a sou bomba, na cbp2077 se dělalo 10 let? na čem 10 let?! tak pomlč.

    • neregistrovany

      Dobrá tvarůžka spickovy pc leda 486 ty.ja mam stredne dobrou masinu a hra bezela plynule na ultra sice fhd ale me to staci.hra je super a krom dvou bugu s dokreslenim grafiky coz nemelo na hratelnost vubec vliv dohrano 44 hodin.nevis a mluvis.

    • Dobrá tvarůžka

      MVK: ma to vůbec cenu kupovat figurku, když hra byla takový odpad? Ja sam sem hrál cbp2077 na špičkovém pc, a musím říct že horši hru sem nehrál. Radši si kup figurku Ellie z lastka, nebo když už tak figurku zaklinače, ale toto fakt vynechej.

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      MVK: Zdravím, termín se určitě může posunout. Zvláště u figurek není nikdy nic jisté, dokud opravdu nejsou u nás :)

    • MVK

      Dobrý den, je potvrzené datum u figurky? nebo je možné že se datum odloží, předem thx za odpověď.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor