Baldurs Gate 2 - complete (X)zone
PC

199
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 18283
  • Datadisk k nejvelkolepějšímu počítačovému RPG všech dob na vás čeká v plné své kráse. Proto neváhejte a vydejte se prozkoumat tajemnství labyrintu Watcher´s Keep, město Saradush, opatství Amikethran a Sendaiovu pevnost, kde na vás budou čekat nové obludy (např. Solars, Planetars, Purple Dragons, Magic Golems, Blue Dragons, Hive Mothers, Red Abishai, Fire Giants a mnoho dalších). Autoři pro vás připravili i várku nových předmětů či možnost si upgradovat artefakty nalezené v původní hře (např. Flail of Ages - Cep věků - si můžete doplnit o dalších pět hlav). Čeká tu na vás i nové povolání divoký mág, se kterým se dá prožít velké množství zábavy. Ale co je na datadisku nejdůležitější a asi je také největším lákadlem, je zvýšení zkušenostní hranice na 8 miliónů. To by mělo dostat vaše postavy až na 40. level, což je zatím nejvíce, co kdy bylo v počítačovém RPG dokázáno.

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    Skvělé výpravné fantasy RPG Baldurs Gate 2 spolu s datadiskem Throne of Bhaal máte nyní možnost vlastnit za skvělou cenu 1 899 Kč v akční nabídce obchodu (X)zone, jenž je minimálně o 300 Kč menší než v jiných obchodech.

    Baldurs Gate 2: Shadows Of Amn

    Každý svět má své protiklady. Dobro a zlo. Přítel a nepřítel. Bezpečí a nebezpečí. Ve hře Baldur´s Gate II: Shadows of Amn se ocitnete právě mezi nimi. Toto výpravné pokračování RPG roku vás přenese do světa intrik, dobrodružství a lítého boje, v němž vaše schopnost rozpoznat rozdíl mezi oběma stranami - za pomoci oceli a kouzel - rozhodne váš osud. Odehrávajíc se v prostředí kampaní z Forgotten Realms™ je hra Baldur´s Gate II tou nejúžasnější hrou Advanced Dungeons and Dragons™ současnosti. Vytvořte novou postavu nebo si nahrajte svou postavou z her Baldur´s Gate nebo Baldur´s Gate: Tales of the Sword Coast do hry Baldur´s Gate II a pokračujte v této epické sáze. Nové zbraně a speciality z AD&D (včetně dvouzbraňového bojového stylu) vytvářejí pro hráče jedinečné bojové možnosti.Hra se odvíjí v real-time prostředí, máte však možnost kdykoliv ji pozastavit a nadefinovat chování vaší postavy či upravit vaši strategii. V tomto ohromném a složitém světě potkáte stovky různých druhů monster, tisíce nehráčských postav a naleznete přes 130 nových kouzel (celkem jich bude přes 300!). Nové rasy a postavy, jako například Půl-Ork, Pán šelem, Nemrtvý lovec a Vrah, rozšiřují již tak rozsáhlé pole možných postav.

    Baldurs Gate 2: Throne of Bhaal

    Datadisk k nejvelkolepějšímu počítačovému RPG všech dob na vás čeká v plné své kráse. Proto neváhejte a vydejte se prozkoumat tajemnství labyrintu Watcher´s Keep, město Saradush, opatství Amikethran a Sendaiovu pevnost, kde na vás budou čekat nové obludy (např. Solars, Planetars, Purple Dragons, Magic Golems, Blue Dragons, Hive Mothers, Red Abishai, Fire Giants a mnoho dalších). Autoři pro vás připravili i várku nových předmětů či možnost si upgradovat artefakty nalezené v původní hře (např. Flail of Ages - Cep věků - si můžete doplnit o dalších pět hlav). Čeká tu na vás i nové povolání divoký mág, se kterým se dá prožít velké množství zábavy. Ale co je na datadisku nejdůležitější a asi je také největším lákadlem, je zvýšení zkušenostní hranice na 8 miliónů. To by mělo dostat vaše postavy až na 40. level, což je zatím nejvíce, co kdy bylo v počítačovém RPG dokázáno.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly