Kniha Starcraft - Já, Mengsk

249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Kniha
Kód produktu: 23042
  • V roce 1998 zahájila vítězné tažení počítačovým světem real-timová videoherní strategie StarCraft a velmi brzy se tato akční military sci-fi zařadila po bok jiného fenoménu od společnosti Blizzard Entertainment, legendárního WarCraftu.

    Ocitáme se ve 23. století, šedesát tisíc světelných let od Země, kam byli v rámci experimentu vysláni kolonizovat nové světy pozemští trestanci. A právě zde založili Terranskou konfederaci, která se od začátku potýkala s vnitřními rozbroji, což vyústilo v několik občanských válek. Proti korupcí prolezlému impériu se ale postavilo několik mužů z rodu Mengsků, jako první z nich zprvu nenápadný politik, senátor Angus.

    Není Mengsk jako Mengsk
    Žabomyší občanské války však Terranské konfederaci nebyly dopřány dlouho. Lidé brzy zjistili, že v tomto zapadlém koutě vesmíru nejsou sami. Setkali se totiž se dvěma mimozemskými rasami, které byly kdysi v dávnověku stvořeny takřka božskými Xel’Nagy, po nichž zůstalo pouze pár kostlivců na některých planetách systému.

    Ale ještě než se lidstvo zapletlo do konfliktu, který mezi sebou vedou hmyzáčtí Zergové s kolektivním vědomím a psionickými schopnostmi nadaní Protossové, muselo vybojovat zásadní bitvu o budoucnost Terranské konfederace. A klíčovou postavou celého procesu se stal Angusův syn Arcturus, rozporuplný, ale schopný muž, jenž dějiny lidstva ovlivnil z celé rodiny Mengsků snad nejvíc.

    Je libo epickou military sci-fi, plnou intrik, hrdinství a bitev na planetách i ve vesmíru? Pokud ano, uznávaný skotský spisovatel Graham McNeill vás seznámí s Mengsky…

    Podrobnosti:
    Autor: McNeill Graham
    Žánr: sci-fi
    Počet stran: 304
    Provedení: brož.
    Rozměry: 110x168
    Překladatel: Jakub Mařík
    Autor obálky: Mark Gibbons
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly