This War of Mine: The Little Ones
XBOX

599
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21289
  • Nebaví vás klasické hry na válku, nebo máte až po krk hraní si na vojáka? This War of Mine vás postaví do role civila během války. V reálu byste se v této roli asi ocitnout nechtěli, ale vyzkoušet si to ve hře stojí za to. Je to čirá deprese.



    ŽÁDNÉ HEROISMY

    V This War of Mine nebudete hrát jako elitní voják, ale jako skupina civilistů, kteří se snaží přežít v obleženém městě, zápasí s nedostatkem potravin, léků a je v neustálém nebezpečí od odstřelovačů a nepřátelských mrchožroutů. Tvůrce hry inspirovaly příběhy civilního obyvatelstva z dob války v Jugoslávii. Je to o lidech, kteří nebojují a před výstřely a výbuchy se ukrývají do rozpadlých domů. 

    DENNÍ CYKLUS
    Toto je zcela nový herní zážitek z války viděný z úplně nového úhlu. Hra zohledňuje denní a noční cyklus. Během dne jsou odstřelovači na stanovištích, takže nemůžete ven a budete se muset zaměřit na údržbu a opravy svého útočiště. V noci se některý z vašich civilistů vydá na misi do nebezpečných míst shánět položky, které vám pomohou zůstat naživu. A půjde vám opravdu o holý život.

    VÁLKA JE O PŘEŽITÍ
    V This War of Mine budete rozhodovat o životě a smrti dle svého svědomí. Snažit se zachránit každého ukrytého člověka, nebo některé z nich obětovat pro přežití ostatních. Během války to není o dobrých nebo špatných rozhodnutích, jde pouze o přežití. Čím dříve si to uvědomíte, tím lépe.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly