BioShock: The Collection
XBOX

899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21299
  • Kompletní kolekce všech tří kultovních stříleček z autorského pera Kena Levina. Navštivte podmořskou utopii Rapture, která se změnila v šílený chaos a poté vylétněte do Columbie - nádherného města plovoucího vysoko v mracích. Všechny tři hry se dočkaly grafického vylepšení, ostřejších textur a obsahují všechna DLC.



    BIOSHOCK

    Skupina elitních a bohatých vědců, společně s předními umělci, filozofy či sportovci světa, se rozhodne vybudovat tajné podmořské město Rapture, aby tam mohli v klidu žít a bádat, aniž by je ovlivňovaly různé vlády nebo se museli starat o peníze či sociální jistoty. Cílem této komunity je soustředit se na svou výjimečnost, namísto mrhání energie nevděčným masám. Tam, hluboko pod oceánem, začnou provádět genetické experimenty, aby se ještě vylepšili a prodloužili délku svého života. Rozhodně to ale nedopadne tak, jak zamýšleli...

    BioShock: The Collection (PS4)

    BIOSHOCK 2
    Vychutnejte si Rapture ještě před tím, než jej pohltilo moře. A to rovnou z pohledu první verze Big Daddyho - ochránce Little Sister. Jako správný velký taťka musíte jít ulovit velkou sestru a v nejlepším případě u toho zachránit co nejvíc malých sestřiček. Zásadní změnou oproti prvnímu Bioshocku je možnost využívat obě ruce najednou, takže můžete jednou rukou střílet a druhou metat blesky, nebo firebally.
    Hra oproti originálu neobsahuje multiplayer!

    BioShock: The Collection (PS4)

    BIOSHOCK: INFINITE
    Píše se rok 1912. Je nám svěřena postava Bookera DeWitta, zneuctěného bývalého soukromého detektiva Pinkertonovy kanceláře, který vezme nový případ - najít Elizabeth, mladou ženu, která se ztratila. Našim úkolem bude vrátit ji domů. Jediný problém je, že je držena v létajícím světě Columbie. Columbia byla kdysi symbol amerického úspěchu a jako taková plula po celém světě jako světová výstava - pomník lidské vynalézavosti. Ale od jejího odhalení v roce 1900 se udály podivné věci a nyní se město ztratilo v oblacích. Detektiv DeWitt ví, jak ho najít, ale říká se, že se Columbia po zuby ozbrojila spolu s šílenými občany města. Takže nepočítejte, že tohle bude odpočinkový let.

    BioShock: The Collection (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Shiram

      hru jsem si již předobjednala a zaplatila :( na PS4 není problém...nechápu dodavatele, co mu tak dlouho trvá u nové hry?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Shiram: Moc se omlouváme za čekání. Dodavatel bohužel stále hru nemá a ani nám není schopen upřesnit termín nové várky.

    • Shiram

      Dobrý den, konec září již byl...kdy bude hra opět naskladněna? Děkuji

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly