Mow

399
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Kód produktu: 21835
  • Jednoduchá rodinná hra vhodná i pro děti.

    Mow je rychlá, jednoduchá a zábavná hra. Karty mají roztomilé ilustrace, proto je hra vhodná a atraktivní i pro menší děti. Hráči přidávají karty do řady podle čísel, taktizují a snaží se získat co nejméně karet s mouchami. Vyložené karty bere ten, kdo nemůže přiložit žádnou ze svých karet.

    Každý hráč se stává farmářem, jehož cílem je přivést si domů s krávami co nejméně much. Ve hře jsou karty s krávami, očíslované od 1 do 15. Každou krávu však také může obtěžovat až 5 much.
    Na začátku každého kola hráči obdrží pět karet a ty vykládají do stáda na stole. První hráč si zvolí jednu kartu, položí ji na stůl a vezme si další kartu z balíčku. Ostatní musí vždy přidat ke stádu jednu kartu, která je buď nižší nebo vyšší než všechny dosud vyložené karty. (Některé karty mají navíc speciální funkce, jako je například otočení směru hry, zablokování konce stáda atd.)
    Hráč, který nemůže nebo nechce vyložit další kartu do řady, si vezme všechny vyložené karty a položí je před sebe. Poté začne nové stádo vyložením libovolné karty z ruky.
    Po dobrání poslední karty z balíčku hra pokračuje než si některý z hráčů vezme poslední stádo. Všichni hráči si pak přidají ke svým stádům karty, které jim zůstaly v ruce.
    Po každém kole si hráči sečtou mouchy na kartách svých krav a přičtou je k výsledkům z minulých kol. Hra končí, když některý z hráčů nashromáždí více než 100 much. Vítězí hráč s nejméně mouchami.

    Obsah balení:
    1 karta s pravidly
    48 karet krav
    1 karta směru hry


    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-5
    Doporučený věk: od 7 let
    Délka hry: 15 minut

    •  
    •  
    •  
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly