Kniha Cyberpunk Home of the Brave (Stolní RPG - rozšíření)

349
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Kniha, Herní příručka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Štítky: Stolní RPG, Pen and Paper
Kód produktu: 32436
  • Kniha pro milovníky stolních RPG, kteří se chtějí dozvědět něco víc o světě Cyberpunku. Najdete v ní historii toho jak padla Amerika a stala se z ní její dystopická Cyberpunková země. Dále také najdete všemožné detaily jako například práce, vzdělávání, rodina, zábava a také jak takový průměrný pankáč žije. Ideální dárek pro vašeho GameMastera.

    Kniha je v angličtině.

    Kniha Cyberpunk Home of the Brave (Stolní RPG - rozšíření)

    JSI CYBERPUNK
    Korporace získaly vládu nad světem a nyní jej sledují ze svých mrakodrapů. Aby si udrželi nadvládu, tak do terénu vysílají své zabijáky. Ulicemi se prochází nebezpečné gangy a všudypřítomné je vraždění a rabování. Zbytek světa je jedna velká party kde se vyšperkovaní prospěcháři obrňují gorilami s všemožnými implantáty. Ale ty to vše můžeš změnit, máš v zápěstí různé výstup pro hackování, zbraně v pažích, lasery v očích a biochip, který ti neustále něco křičí v hlavě. Jsi připojený, kybervylepšený a připravený jít až na kraj všech možností..


    ROZŠÍŘENÍ Home of the Brave

    Home of the Brave is the penultimate sourcebook for the Cyberpunk 2020 system. A detailed examination of the Politics, Society, Economics, and Military of America in the 21st century. Within these 144 pages you’ll find:

    • The Fall of America: How things got cyberpunk. The Collapse, the Chaos that followed, and the Martial Law that ended it.
    • New America: Work, Education, Religon, Family, Entertainment. How does the average (!) Punk live?
    • The Government: We’ve got a President ... but what does she do?? Who runs things; a look at the uneasy triumverate: National Gov’t, the Corps, and the Free States.
    • The Armed Forces: From international oppressor, to national savior, to just another job ... Their organization, equipment, and bases. Plus, how can your character can "be all that he can be."
    • State of the Union: What’s still good (and what’s truly bad) about this land of ours. The states are grouped into eight Regions, with the hot spots and possible adventure hooks noted.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly